Tyren stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Tyren - Zodiaci krystal sæt - Moni Sattler

Tyren stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

195 kr. inkl. moms

In stock

195 kr. inkl. moms

Tyren – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlig krystal sæt skræddesyet til Tyren finder du følgende krystaller:

  • Karneol
  • Citrin
  • Rosenkvarts
  • Rhodonit
  • Bjergkrystal

Læs om deres betydning længere nede

OBS! Armbåndet følger ikke med i købet, men kan købes til.

Beskrivelse

Tyren – Zodiaci krystal sæt

Citrin (gul)
Citrin hjælper Tyren med at bringe nyt ind i dens liv, så den ikke sidder fast i dens måder og bliver for komfortabel. Det er en manifestationssten, så den bringer en energi af fremadrettet bevægelse og tiltrækning. Det er også en sten af glæde, som er meget i overensstemmelse med den glade disposition af Tyrens stjernetegn.

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts er den perfekte Tyr-krystal. Den udsender en blid og kærlig energi, der øger Tyrens medfølelse og åbner dens hjerte for at modtage og give kærlighed og venlighed. Den hjælper også Tyren med at frigøre frygt og bekymringer og bringer følelsesmæssig healing. Det er en sten, der styrker hjertet.

Karneol (rød)
Karneol hjælper Tyren til at handle. Den giver dem selvtillid og mod, og den hjælper dem med at overvinde den frygt, der holder dem tilbage fra at opfylde deres drømme. Denne sten inspirerer til transformation og hjælper Tyren med at tage føringen, selvom deres natur ofte er stille og afdæmpede i deres talemåde.

Rhodonit (rosa-sort)
Rhodonit hjælper Tyren med at elske sig selv. Den udviser en meget lignende energi som Tyren, derfor forbedrer den ens naturlige tendenser til kærlighed, medfølelse, generøsitet og ansvar. Dette hjælper med at forbedre ens selvaccept og reducere ens temperament.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal forstærker enhver intention, vi sætter for os selv. Tyren kan bruge det til at hjælpe dem med at være mere fleksible, standhaftige eller enhver anden hensigt, de sætter for sig selv. Bjergkrystal tilbyder en helbredende energi, der hjælper os med at få forbindelse med åndelig vejledning; derfor kan Tyren bruge det til at guide dem på den rette vej fremad.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Følg mig på Facebook eller Instagram.