Vædderen stjernetegn – Zodiaci armbånd

Vædderen - Zodiaci armbånd - Moni Sattler

Vædderen stjernetegn – Zodiaci armbånd

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Vædderen – Zodiaci armbånd er helt personlige. Krystallerne i armbåndet repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige armbånd skræddesyet til Vædderen finder du følgende krystaller:

  • Bjergkrystal
  • Ametyst
  • Rosenkvarts
  • Citrin
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci mini plakat (A5) med beskrivelsen af hver krystal.

OBS! Dette produkt består af et armbånd. Krystal sættet kan købes separat.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Vædderen – Zodiaci armbånd

Ametyst (lilla)
Vædderen er et stærkt drevent individ. Det kan få Vædderen til at holde så stærkt et fokus på en opgave, at det bliver bekostning af andre og deres eget velbefindende. Ametyst bringer en åndelig lethed ind i deres bestræbelser og hjælper dem med at opnå større balance i deres liv. Den hjælper dem med at kanalisere deres ambitioner på en sund måde

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts opmuntrer uselviskhed og ubetinget kærlighed. Disse blide energier er noget enhver Vædder kan drage fordel af for at afbalancere deres aggressive natur. Det kan være nyttigt for Vædderen altid at bære Rosenkvarts, uanset hvilke andre krystaller de også bruger.

Karneol (rød)
Karneol matcher Vædderen ildende energi, fordi det er en ild-sten. Så hvis Vædderen føler, at de mister deres ild, kan de bruge denne sten til at genantænde flammen. Den bringer lidenskab og mod på et tidspunkt, hvor de måske føler sig besejret.

Citrin (gul)
Citrin hjælper med at fremme manifestationsenergien, så den er perfekt til Vædderens energi, der ofte handler om nye begyndelser. Dette krystal hjælper også Vædderen med at acceptere kritik og foretage positive ændringer baseret på denne information.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal bringer ro til Vædderens lidenskabelige og ambitiøse natur, så de ikke glemmer at overveje andre, når de går videre for at nå deres mål. Den kan bruges sammen med hvilket som helst af de andre Vædder-krystaller for at fremme mere balance.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv

Du kunne også være interesseret i...