Vædderen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Vædderen - Zodiaci krystal sæt

Vædderen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

195 kr. inkl. moms

In stock

195 kr. inkl. moms

Vædderen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige krystal sæt skræddesyet til Vædderen finder du følgende krystaller:

  • Bjergkrystal
  • Ametyst
  • Rosenkvarts
  • Citrin
  • Karneol

Læs om deres betydning længere nede

OBS! Armbåndet følger ikke med i købet, men kan købes til.

Beskrivelse

Vædderen stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Ametyst (lilla)
Vædderen er et stærkt drevent individ. Det kan få Vædderen til at holde så stærkt et fokus på en opgave, at det bliver bekostning af andre og deres eget velbefindende. Ametyst bringer en åndelig lethed ind i deres bestræbelser og hjælper dem med at opnå større balance i deres liv. Den hjælper dem med at kanalisere deres ambitioner på en sund måde

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts opmuntrer uselviskhed og ubetinget kærlighed. Disse blide energier er noget enhver Vædder kan drage fordel af for at afbalancere deres aggressive natur. Det kan være nyttigt for Vædderen altid at bære Rosenkvarts, uanset hvilke andre krystaller de også bruger.

Karneol (rød)
Karneol matcher Vædderen ildende energi, fordi det er en ild-sten. Så hvis Vædderen føler, at de mister deres ild, kan de bruge denne sten til at genantænde flammen. Den bringer lidenskab og mod på et tidspunkt, hvor de måske føler sig besejret.

Citrin (gul)
Citrin hjælper med at fremme manifestationsenergien, så den er perfekt til Vædderens energi, der ofte handler om nye begyndelser. Dette krystal hjælper også Vædderen med at acceptere kritik og foretage positive ændringer baseret på denne information.

Bjergkrystal (gennemsigtig)
Bjergkrystal bringer ro til Vædderens lidenskabelige og ambitiøse natur, så de ikke glemmer at overveje andre, når de går videre for at nå deres mål. Den kan bruges sammen med hvilket som helst af de andre Vædder-krystaller for at fremme mere balance.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Følg mig på Facebook eller Instagram.