Vægten krystal stjernetegn øreringe & plakat – Zodiaci

Vægten krystal øreringe - Moni Sattler

Vægten krystal stjernetegn øreringe & plakat – Zodiaci

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Vægten krystal stjernetegn øreringe – Zodiaci er helt personlige øreringe. Krystallerne i øreringerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I disse personlige øreringe skræddesyet til Vægten finder du følgende krystaller:

  • Citrin
  • Rosenkvarts
  • Turmalin
  • Ametyst
  • Månesten

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Vægtens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Et par (2 stk.) øreringe med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Vægten krystal stjernetegn øreringe – Zodiaci

Du køber et par øreringe (2 stk.)

Længde: Inkl. kreolen ca. 46 mm

Månesten (hvid/grå/fersken)

Månesten er stærk forbundet med Månen, den øger intuition og forbindelsen til det guddommelige. Månesten hjælper den ubeslutsomme Vægt i beslutningsprocessen ved at oprette forbindelse til højere ”tankeriger”, så Vægten kan tage retfærdige og upartiske beslutninger.

Vægten hader ofte konflikter og har en tendens til at være problemløser i deres vennerkreds, familie eller endda på arbejde. Månesten øger mental klarhed og er derfor god til at bruges til problemløsning.

Rosenkvarts (pink)

Vægten elsker at elske, og ønsker et kærligt partnerskab, ægteskab og endda langsigtede relationer, der ikke er af romantisk karakter, såsom forretningsforbindelser. Forudsætningen for gode relationer af enhver art, er ægte forbindelse og dyrkning af selvkærlighed, og Rosenkvarts er det universelle værktøj til det.

Rosekvarts giver en følelse af blidhed, hvor vi kan stole på og sætte vores grænser, mens vi stadig er åbne for kærlige relationer. Den forbedrer empati, åbner vores hjerter for kærlighed og lindrer angst. Den kan hjælpe os med at heale gamle sår, som dem fra barndommen, herunder misbrug, forsømmelse, opgivelse og betinget kærlighed.

Citrin (gul)

Citrin hjælper Vægten med at fremme mental klarhed, når de træffer beslutninger. Vægtens ønske om at opretholde fredelige og harmoniske forhold får dem ofte til at gøre ting for at behage mennesker omkring dem for at undgå konflikter. Men Vægten gør det også på grund af dens ønske om at blive elsket af alle. Citrin fremmer Vægtens naturlige tendens til positivitet og glæde. Den afbalancerer deres følelser og fjerner noget af deres følsomhed over for kritik. Citrin øger Vægtens selvtillid, engagement og dedikation til deres mål.

Turmalin (rosa/brun/sort i krystalsættet)

Turmalin beskytter mod negativitet og hjælper Vægten med at overvinde den begrænsede måde at tænke på. Turmalin minder os om, at vi alle er lysvæsener, kun i øjeblikket i fysisk form, og at vi let kan komme i kontakt med både den fysiske og åndelige verden omkring os. Når vi ser på livet på denne måde, kan vi få et meget bedre billede af vores formål med tilstedværelsen.

Ametyst (lilla)

Meditation er vigtig for Vægten, da den giver klarhed og åndelig indsigt. Ametyst, som meditationssten tilskynder til indre refleksion, samtidig med at den fremmer følelsesmæssig balance. Dette lærer dig at føle dig mere sikker på din tro. Ametyst hjælper dig også med at føle dig tryg i dine omgivelser, så din blide og afslappede natur kan blomstre.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv