Vægten stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

Vægten - Zodiaci krystal sæt - Moni Sattler

Vægten stjernetegn – Zodiaci krystal sæt

195 kr. inkl. moms

In stock

195 kr. inkl. moms

Vægten – Zodiaci krystal sæt er helt personlig. Krystallerne repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlig krystal sæt skræddesyet til Vægten finder du følgende krystaller:

  • Citrin
  • Rosenkvarts
  • Turmalin
  • Ametyst
  • Månesten

Læs om deres betydning længere nede

OBS! Armbåndet følger ikke med i købet, men kan købes til.

Beskrivelse

Vægten – Zodiaci krystal sæt

Månesten (hvid)

Med sin stærke forbindelse til månen er Månestenen en krystal, der øger intuition og forbindelsen til det guddommelige. Den hjælper også den ubeslutsomme Vægt i beslutningsprocessen ved at lade en oprette forbindelse til højere ”tankeriger”, så de kan tage retfærdige og upartiske beslutninger.

Månesten har en stærk tilknytning til Vægtens energi, fordi den øger intuition og mental klarhed og bruges bedst under problemløsning. Da Vægten ofte hader konflikt, har de en tendens til at være problemløserne i en gruppe – hvad enten det er i deres kreds af venner, familie eller endda på arbejde.

Rosenkvarts (pink)

Vægten elsker at elske, og ønsker et kærligt partnerskab, ægteskab og endda langsigtede forpligtelser, der ikke er af romantisk karakter, såsom forretningsforbindelser. Forudsætningen for effektive partnerskaber af enhver art er ægte arbejdskendskab og dyrkning af egenkærlighed, og Rosenkvarts er det universelle værktøj til det.

Rosenkvarts giver en følelse af blidhed, hvor vi kan stole på og håndhæve vores grænser, mens vi stadig er åbne for sunde og kærlige forbindelser. Den forbedrer empati, åbner vores hjerter for kærlighed og lindrer angst. Den kan hjælpe os med at heale gamle sår, som dem fra barndommen, herunder misbrug, forsømmelse, opgivelse og betinget kærlighed.

Citrin (gul)

Citrin har en stærk forbindelse til Vægten, fordi den hjælper med at fremme mental klarhed, når de træffer beslutninger. Vægtens ønske om at opretholde fredelige og harmoniske forhold får dem ofte til at gøre ting for at behage menneskerne omkring dem for at undgå konflikter. Men Vægten gør også disse ting på grund af dens ønske om at blive elsket af alle.

Citrin fremmer Vægtens naturlige tendens til positivitet og glæde. Det afbalancerer deres følelser og fjerner noget af deres følsomhed over for kritik. Ved hjælp af Citrin, kan Vægte øge deres selvtillid, engagement og dedikation til deres mål.

Turmalin (rosa)

Turmalin hjælper Vægten med at overvinde den begrænsede måde at tænke på. Denne Vægt-krystal kan minde os om, at vi alle er lysvæsener, kun i øjeblikket i fysisk form, og at vi let kan komme i kontakt med både den fysiske og åndelige verden omkring os. Når vi ser på livet på denne måde, kan vi få et meget bedre billede af vores formål med tilværelsen.

Ametyst (lilla)

Meditation er vigtig for Vægten, da den giver klarhed og åndelig indsigt. Ametyst, som meditationssten tilskynder til indre refleksion, samtidig med at den fremmer følelsesmæssig balance.

Dette lærer dig at føle dig mere sikker på din tro. Det hjælper dig også med at føle dig tryg i dine omgivelser, så din blide og afslappede natur kan blomstre.

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Følg mig på Facebook eller Instagram.