Vandmanden krystal stjernetegn halskæde & plakat – Zodiaci

Vandmanden krystal halskæde - Moni Sattler

Vandmanden krystal stjernetegn halskæde & plakat – Zodiaci

395 kr. inkl. moms

In stock

395 kr. inkl. moms

Vandmanden krystal stjernetegn halskæde – Zodiaci er helt personlig halskæde. Krystallerne i halskæden repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I denne personlige halskæde skræddesyet til Vandmanden finder du følgende krystaller:

  • Rosenkvarts
  • Månesten
  • Ametyst
  • Akvamarin
  • Lepidolit

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci plakat A5 (værdi 95 kr) med beskrivelsen af hver krystal, Vandmandens charakteristika og astrologiske symboler og betydning.

Smykkerne er produceret i hånden på mit magiske kontor i Ikast.

Ved at købe dette produkt får du:
1x Halskæde med krystaller
1x A5 plakat
Andre produkter på billederne er til inspiration og visning af produkterne i Zodiaci kollektionen. De følger ikke med i købet.

Ryd

Beskrivelse

Vandmanden krystal stjernetegn halskæde – Zodiaci

Ametyst (lilla)
Ametyst bringer Vandmanden i kontakt med deres intuition og åndelige vejledning. Ved at gøre det, hjælper det Vandmænd med at bestemme deres bedste fremgangsmåde, når de bevæger sig ind i deres nye fremtid. Den hjælper også med at reducere den stress, der følger med deres behov for at ændre verden, og det giver dem tålmodighed, når de venter på, at andre skal forstå deres store ideer.

Lepidolit (lyselilla/lilla)
Lepidolit er en sindsberoligende sten, der hjælper Vandmanden med at komme ud af deres hoveder og inspirerer dem til at tage den afslapningstid, de har brug for, for at trives. Den fjerner stress og energiblokeringer. Den understøtter deres behov for forandring og hjælper dem med at tænke før de handler, så de kan tage gode beslutninger.

Månesten (hvid/grå/fersken)
Vandmanden kan ofte blive frakoblet sine egne følelser. Månesten hjælper med at bringe Vandmænd i kontakt med deres følelser og hjælper dem med at opnå følelsesmæssig balance. Den bringer også deres intuition frem, beroliger deres travle sind og lindrer stress. Månesten frembringer alle Vandmandens gode egenskaber og hjælper med at tæmme deres mindre gode egenskaber.

Akvamarin (lysegrøn/lyseblå)
Akvamarin hjælper Vandmanden med at omdanne deres tanker til virkelighed og understøtter deres menneskelige bestræbelser ved at bringe dem medfølelse og empati. Akvamarin hjælper dem med at gå med strømmen og reducere deres stress.
Akvamarin fremmer også ægthed og hjælper Vandmænd med at føle sig mere komfortable med sig selv, især når de føler sig som en outsider fordi de nogle gange er længere fremme i deres tankegang end andre.

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts er en kærlig sten, der understøtter Vandmandens naturlige medfølelse. Den hjælper dem også med at tilpasse sig deres egne behov, som de ofte kan glemme, når de har travlt med at hjælpe andre. Når de føler sig frakoblet fra deres følelser, kan Rosenkvarts bringe dem i kontakt igen. Den giver dem en dybere følelse af selvaccept, tillid og taknemmelighed for den måde, tingene nu er på. Plus den hjælper med at fjerne gamle negative mønstre for at give plads til det nye.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv

Længde: Justerbar kæde ca. 45 – 49 cm

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv