Vandmanden stjernetegn – Zodiaci armbånd

Vandmanden - Zodiaci armbånd - Moni Sattler

Vandmanden stjernetegn – Zodiaci armbånd

345 kr. inkl. moms

In stock

345 kr. inkl. moms

Vandmanden – Zodiaci armbånd er helt personlige. Krystallerne i armbåndet repræsenterer den tid, vi er født ligesom de fortæller noget om vores personlighed. Det er næsten som at bære dine initialer – alle kan identificere sig med et stjernetegn.

I dette personlige armbånd skræddesyet til Vandmanden finder du følgende krystaller:

  • Rosenkvarts
  • Månesten
  • Ametyst
  • Akvamarin
  • Lepidolit

Læs om deres betydning længere nede.

Der følger en lækker Zodiaci mini plakat (A5) med beskrivelsen af hver krystal.

OBS! Dette produkt består af et armbånd. Krystal sættet kan købes separat.

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Ryd

Beskrivelse

Vandmanden – Zodiaci armbånd

Ametyst (lilla)
Ametyst er en Vandmand-krystal, der bringer Vandmanden i kontakt med deres intuition og åndelige vejledning. Ved at gøre det hjælper det Vandmænd med at bestemme deres bedste fremgangsmåde, når de bevæger sig ind i deres nye fremtid. Den hjælper også med at reducere den stress, der følger med deres behov for at ændre verden, og det giver dem tålmodighed, når de venter på, at andre skal forstå deres store ideer.

Lepidolit (lyselilla)
Lepidolit er en sindsberoligende sten, der hjælper Vandmanden med at komme ud af deres hoveder og inspirerer dem til at tage den afslapningstid, de har brug for, for at trives. Den fjerner stress og energiblokeringer. Den understøtter deres behov for forandring og hjælper dem med at tænke før de handler, så de kan tage gode beslutninger.

Månesten (hvid)
Vandmanden kan ofte blive frakoblet sine egne følelser, hvilket gør Månestenen til en af de bedste Vandmands krystaller. Den hjælper med at bringe vandmænd i kontakt med deres følelser og hjælper dem med at opnå følelsesmæssig balance. Den bringer også deres intuition frem, beroliger deres travle sind og lindrer stress. Denne sten frembringer alle Vandmandens gode egenskaber og hjælper med at tæmme deres mindre gode egenskaber.

Akvamarin (lysegrøn)
Akvamarin er en af de bedste Vandmand-krystaller, den hjælper Vandmanden med at omdanne deres tanker til virkelighed og understøtter deres menneskelige bestræbelser ved at bringe dem medfølelse og empati. Dette er en let hjertekrystal, der hjælper dem med at gå med strømmen og reducere deres stress. Den fremmer også ægthed og hjælper dem med at føle sig mere komfortable med sig selv, især når de føler sig som en outsider fordi de nogle gange er længere fremme i deres tankegang end andre.

Rosenkvarts (pink)
Rosenkvarts er en kærlig sten, der understøtter Vandmandens naturlige medfølelse. Den hjælper dem også med at tilpasse sig deres egne behov, som de ofte kan glemme, når de har travlt med at hjælpe andre. Når de føler sig frakoblet fra deres følelser, kan det bringe dem i kontakt igen. Den giver dem en dybere følelse af selvaccept, tillid og taknemmelighed for den måde, tingene nu er på. Plus dem hjælper med at fjerne gamle negative mønstre for at give plads til det nye.

Materiale:
Krystaller
TOHO perler
Forgyldt 925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Krystallerne kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Yderligere information

Materiale

Forgyldt, Sølv

Du kunne også være interesseret i...