fbpx

Venus – Rosakvarts sølv

Venus – Rosakvarts sølv

Venus Rosakvarts - Moni Sattler

Venus – Rosakvarts sølv

245 DKK inkl. moms

In stock

245 DKK inkl. moms

Venus – Rosakvarts armbånd er lavet af sølv perler og Rosakvarts krystaller.

Venus elegante armbånd symboliserer en gudindes energi.

Rosakvarts er en kærlighedssten! Den smukke lyserøde farve påvirker menneskets hjerte på en god måde. Rosakvarts øger ejerens kærlighed og har en god indflydelse på andre. Den bruges mest til at blive heldigt forelsket eller til at opfylde ønsker i parforhold. Rosakvarts er også god for mennesker, der ønsker mere selvtillid. Ved at opfylde dit hjerte med varm og blid energi, kan du blive mere positiv. Rosakvarts giver håb i dit liv og hjælper dig med at skabe en lysere fremtid. Læs mere >

Armbånd længde: 14.5 – 18.5cm
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

[fusion_fontawesome icon=”fa-gem fas” size=”16px” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” margin_top=”5px” margin_right=”0″ margin_bottom=”” margin_left=”” circle=”no” iconcolor=”#3d3d3d” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Beskrivelse

Venus – Rosakvarts armbånd

Materiale:
Rosakvarts halvædelstene 4 mm
TOHO perler
925 sterling sølv
Nylon wire

Følg mig på Facebook eller Instagram.

Armbåndet har en 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine armbånd er håndlavet. Halvædelstenene kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Bedst solgte

You've just added this product to the cart: