fbpx
Se de nyeste smykker og krystaller | Klik her

Turmalin armbånd – Yin & Yang Energiflow – Bohemian double

Turmalin armbånd – Yin & Yang Energiflow – Bohemian double

Yin & Yang Energiflow - Bohemian - Moni Sattler

Turmalin armbånd – Yin & Yang Energiflow – Bohemian double

345 DKK inkl. moms

På lager

345 DKK inkl. moms

Turmalin armbånd – Yin & Yang Energiflow – Bohemian double forgyldt kommer fra kollektionen Bohemian, som er fyldt med elegante armbånd. Smykkerne er lavet af de fineste perler, krystaller og sterling sølv stykker.

Turmalin afbalancerer yin og yang i kroppen og forbedrer energiflowet. Derfor bliver denofte brugt til at fjerne blokeringer. Turmalin hjælper dig med at forstå dig selv og andre. Den fremmer selvtillid og mindsker frygt. Den forviser følelser af at være et offer. Turmalin tiltrækker inspiration, medfølelse tolerance og velstand.

Armbåndet er lavet så det passer til andre armbånd med Turmalin krystaller, specielt med Yin & Yang & Energiflow – Turmalin skytsengel forgyldt

Armbånd længde: 33 – 37cm (vikles dobbelt omkring håndlædet)
Det er en god ide at tjekke om mine standard størrelse armbånd passer dig perfekt. Klik her for at se vejledningen til hvordan du kan måle dit håndled.

Beskrivelse

Turmalin armbånd – Yin & Yang Energiflow – Bohemian double forgyldt

Materiale:
TOHO perler
Swarovski© perler
Turmalin krystaller
forgyldt 925 sterling sølv
nylon wire

Armbåndet har en forgyldt 925 sterling sølv lukning med en kædeforlænger på 4 cm.

Vær opmærksom på, at alle mine smykker er håndlavet. Krystaller og perler kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Swarovski© selskabet producerer et bredt udvalg af krystalfund SWAROVSKI© ELEMENTS, der inspirerer mange verdensberømte smykker og mode designere. Swarovski perler og fund er karakteriseret primært af deres perfekte præcision, præcise udskæring af hver perle og omfattende farver og overflader.

* Undgå at udsætte krystallerne for vand, kemikalier eller hård behandling fra arbejde eller sport. Brug kun en mild sæbe, vand og en blød klud til rengøring og polering af Swarovski smykker og krystaller. Opbevar dine Swarovski smykker på en måde, at den ikke bliver ridset.

Bedst solgte

Du har lige tilføjet dette produkt til kurven: