fbpx

presenterer...

Lær at bruge din chakra energi

Brug kun 10 minutter om dagen med Chakra Flow metoden

Med kun 10 minutter om dagen kan du gennem mine Tre Chakra Nøgler transformere hele dit liv. Du finder til din indre kerne og vil stå stærkt i dig selv.

Gennem de Tre Chakra Nøgler vil du:

Værdi: 797 kr.
Din pris kun 187 kr.

Mange stræber efter balancen i hverdagen, men de fleste ved ikke hvordan de skal opnå det ...

Nøglen til at finde balance er at dykke ned i vores indre kerne og arbejde med vores egen energi, så vi kan blive balancerede indefra. Mange leder efter materielle ting i håb om at finde det, de har brug for og savner.

"Alt hvad du har brug for, er allerede inden i dig. Lær at bruge din egen energi og skab det liv du ønsker med mine Chakra Flow metoden."

Med Chakra Flow metoden lærer du at bruge din chakra energi, så du har tillid til dig selv og føler dig selvsikker i dine handlinger

Selv når der opstår udfordringer, har du tillid til din evne til at håndtere dem og bevare din stabilitet.

Forestil dig dagen hvor du:

Værdi: 797 kr.
Din pris kun 187 kr.
Hvad er de syv chakraer og hvorfor er de så vigtige?
Chakra er energi centre i din krop, som du kan bruge til at transformere hele dit liv. Hvert chakra står for et vigtigt område i dit liv. Mange har hørt ordet chakra og mange ved, hvad chakraer er. Der er utallige oplysninger på nettet om chakraer, men der mangler en specifik guide til hvordan du kan bruge chakra til at transformere dit liv.

"Jeg vil ikke kun give dig specifikt guide til hvert chakra, men jeg vil give dig præcise trin til hvordan du bruger din chakra energi til at opnå ro i sindet og balance indefra."

Hvad får du præcist med disse Tre Chakra Nøgler ?

1: Tre simple chakra healing teknikker til hver dag

Som ikke tager mere end 10 minutter om dagen! Disse teknikker har været mine daglige ledsagere i årevis, og de har ændret mit liv.

2: Livsvarig adgang til min Soulspace kursus platform

Få altid adgang til mine lektier og meditationer. Hvert lektie er at finde online på en kursusplatform. Lektier er også tilgængelige som audio optagelser. Du kan enten læse dem, lytte til den eller endda printe den ud.

3: 6 fantastiske bonuser til en værdi af 612 kr.

Bonus #1: Chakra guide: Første skridt i chakra univers / værdi 197 kr.
Bonus #2: Chakra egenskaber leksikon /værdi 47 kr.
Bonus #3: 5 chakra selvhealing teknikker / værdi 97 kr.
Bonus #4: Chakra musik / værdi 47 kr.
Bonus #5: 7 chakra print-selv plakater / værdi 77 kr.
Bonus #6: 48 chakra baggrundsbilleder til din telefon / værdi 147 kr.

Kroppens og sindets helt naturlige og oprindelige tilstand er at være i balance, føle ro og kærlighed
Desværre bliver vi i dag påvirket af eksterne situationer, som travlhed, socialt pres og præstationsangst. Derigennem kommer vi ud af balance, vi glemmer vores sande natur, vi handler uden for vores krop.

Du kommer til at lære:

Vent , det er ikke det hele!

Få disse 6 fantastiske bonusser med:

Bonus #1:
Chakra Guide: Første skridt i chakra univers

Her finder alt hvad du har brug for for at få en grundlæggende forståelse for de 7 chakraer. Med denne Chakra guide kommer du til at forstå chakra systemet med lethed og kan hurtigt komme i gang med at arbejde med dine chakraer. Chakra Guiden er tilgængelig på Soulspace kursus platform og som printklar pdf, 22 sider i alt.
Værdi 197 kr.

Bonus #2:
Chakra Egenskaber A-Z Leksikon

Find ud af hvilket spicifikt chakra du skal arbejde på med hjælp af mit chakra leksikon. Det indeholder egenskaber/mål, som du vil opnå og mangler, som du har brug for at løse. Når du har fundet dit mål eller mangel, så kan du se hvilket chakra, der hjælper med det og kan hurtigt komme i gang med at heale, balancere eller aktivere chakraet gennem de forskellige healings teknikker i Bonus #3. Chakra A-Z Leksikon er tilgængelig på Soulspace kursus platformen og som printklar pdf, 4 sider i alt.
Værdi 47 kr.

Bonus #3:
5 Chakra Selvhealing Teknikker

Jeg deler mine egne Chakra Selvhealing Teknikker med dig, som jeg har brugt i flere år for at heale, aktivere og rense mine chakraer. Disse teknikker er meget nemme at følge og udføre. Kom i gang med det samme! Chakra Selvhealing Teknikker er tilgængelige på Soulspace kursus platformen og som printklar pdf, 4 sider i alt.
Værdi 97 kr.

Bonus #4:
Vidunderlig Chakra Musik

Musik har en bestemt frekvens, som påvirker den enkelte chakra, og disse toner er specielt designet til at positivt påvirke dine chakraer. Brug musikken til healings teknikkerne, brug den til at slappe af, brug den til hvad som helst! Chakra Musikken er tilgængelig på Soulspace kursus platformen, hvorefter du evt. kan gemme dem på din YouTube kanal.
Værdi 47 kr.

Bonus #5:
7 chakra print-selv plakater

Det du bliver omgivet med har en stor betydning. Disse plakater skaber en god energi i dit hjem. De minder dig om dit chakra arbejde, om din healing og de giver generelt en god energi, hvorend du er. Chakra plakaterne er tilgængelig til download på Soulspace kursus platformen, 7 sider i alt, A4.
Værdi 77 kr.

Bonus #6:
48 Chakra Baggrundsbilleder til din telefon

Kig på din telefon og bliv healet med det samme! Når du kigger på din telefon og du har baggrundsbilledet på, så er du mindet om chakraet og din energi stiger gennem farven og affirmationen. Sæt derfor chakra baggrundsbilledet på din telefon efter din healing eller efter hvad du føler du har brug for at blive mindet om gennem dagen. Chakra baggrundsbilleder er tilgængelige på Soulspace kursus platformen, hvor du kan hente dem på din telefon.
Værdi 147 kr.

“Jeg tør at påstå, at dette er den revolutionerende måde, hvordan du kan ændre din hverdag til den bedste udgave af dig selv, det er jeg det levende eksempel på."

Hvem er jeg og hvorfor har jeg skabt dette program?

Jeg har ledt efter balance og lykke i mange år i mit liv, indtil jeg fandt ud af, at lykken bor i mig. Jeg forstod, at hvis jeg ikke kommer i kontakt med mit indre jeg, og hvis jeg bliver ved med at lede efter godkendelser og ting udefra, bliver jeg aldrig rigtig glad.

Jeg har altid elsket energiarbejde, og da jeg blev introduceret til chakra, ændrede sig hele min verden. Det er nu mange år at jeg har arbejdet med chakraer, og jeg har udviklet mine egne metoder til, hvordan jeg healer mig selv. Jeg har altid været en fri ånd, og jeg var aldrig bange for at lave mine egne regler og følge mit hjerte.

I dag er der ingen dag uden mine Tre Chakra Nøgler. Det forbedrer min hver dag, hjælper mig til at forstå mig selv, mine følelser og problemer, det får min dag til at starte og slutte på den rigtige måde, det forbedrer simpelthen hele mit liv.

Nu vil jeg dele mine Tre Chakra Nøgler med dig. Jeg synes, de er så geniale, at det ville være egoistisk kun at holde dem for mig selv. Jeg vil gerne hjælpe dig med at opnå den samme balance og lykke gennem disse enkle Tre Chakra Nøgler i kun 10 minutter af din hverdag.

Stadig i tvivl?
De Tre Chakra Nøgler er perfekt til dig hvis du er klar til at:

Finde dagligt ritual

En daglig ritual hjælper dig med at fokusere, håndtere angst og føle dig mere selvsikker. En daglig ritual øger dine præstationer ved at gøre små hverdags handlinger til mere betydningsfulde. En ritual tilføjer mening og glæde i dit liv.

Lære alt om de syv chakra

Gennem de Tre Chakra Nøgler lærer du alt hvad du skal vide om de syv chakraer og du får forståelsen for den, så du kan bruge dem dagligt.

Føle dig godt

De Tre Chakra Nøgler er designet til at få dig til at føle godt hver dag. Når du har det godt, tiltrækker du løsninger, kommer med inspirerede ideer og meget, meget mere!

Føle dig sikker

Når du laver de Tre Chakra Nøgler konsekvent, vil du sænke dit stressniveau og forvandle frygt til styrke. Din nye ritual bliver noget, du kan stole på for at føle dig tryg, sikker og mere robust end før.

Være motiveret

De Tre Chakra Nøgler vil forbinde dig med din største inspirationskilde, som vil motivere dig til at blive kreativ, være proaktiv og sige ja til dine store visioner.

Vende forhindringer til muligheder

Når du gør de Tre Chakra Nøgler til en vane, ændres din umiddelbare reaktion på forhindringer. Du vil ikke længere fokusere på problemer – du bliver åben for kreative løsninger. Du vil se den åndelige vejledning i alt omkring dig.

© Copyright 2023. All rights reserved  |  Privacy Policy  |  Terms & Conditions