fbpx

Persondata politik

Persondata politik

Denne side omhandler Moni Sattlers persondatapolitik for besøgende på denne hjemmeside.

Logfiler

Alle besøg på denne hjemmeside gemmes i webserverens logfiler, herunder IP adresse på den besøgende. Logfilerne bruges primært for at gøre det muligt for mig at optimere min hjemmeside og rette fejl. Ligeledes bliver informationerne fra logfilerne brugt til at lave statistik over hvordan indholdet af vores hjemmeside bliver brugt. Dette giver os en bedre forståelse for hvilke sider, der løbende kan forbedres for at højne kvaliteten og relevansen af siderne på min hjemmeside.

Cookies

Min hjemmeside bruger cookies for at kunne følge brugeradfærd og gøre din oplevelse af vores websider mere personlig.

Ordre/Kundecenter

Ved bestilling af produkter på denne hjemmeside indsamler jeg dine kontaktinformationer (som navn, adresse, e-mail mv.) Kontaktinformationerne behandles fortroligt og gemmes i en database som kun Moni Sattler har adgang til. Jeg videregiver eller sælger ikke dine data til andre. Dog er dette begrænset af et evt. krav om udlevering af data fra en myndighed i henhold til dansk lovgivning.

Sikkerhed

Min hjemmeside er opbygget sikkert for bedst muligt at kunne beskytte de fortrolige data vi behandler. Ved betaling af ordre med dankort/kreditkort bliver disse kortdata slettet umiddelbart efter, at beløbet er trukket. Moni Sattler Betalingssystem lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet. Al kommunikation mellem Moni Sattler Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles.

Nyhedsbrev

På websitet har du mulighed for at tilmelde dig til min nyhedsbrev. Din e-mail adresse vil kun blive brugt til udsendelse af Moni Sattlers nyhedsbrev. Din e-mail adresse vil ALDRIG blive udleveret til tredjemand. Du kan til enhver tid anmode om at blive fjernet fra min nyhedsbrev mailliste.

Eksterne links

På flere sider findes links til andre eksterne hjemmesider. Jeg kan på ingen måde tage ansvar for indholdet af disse.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Monika Sattler
Jørgen Kroghs Vej 37
7430 Ikast
E-mail: moni@monisattler.com

0