fbpx

Skab et engle alter

Start med at vælge et sted til dit alter. Det an være hvor som helst, det vigtigste er at det er et sted, som føles godt for dig. Du kan lave dit alter på en vindueskarm, eller det kan fylde hele hjørne af et rum. Størrelse betyder ikke noget, men intentionen gør.

Vælg hellige ting, der får dig til at føle dig forbundet til universet og fyldt af lys. Tænk over, hvad du vil kalde ind. Du har måske et stearinlys, et billede af en gudinde eller guru, der betyder noget for dig, røgelse, friske blomster, en lykkebringer, englekort (brug mit Chakra Ærkeengle kortsæt), kunstværker, fjer. Der er ingen regler eller noget rigtigt/forkert, bare vælg det, der får din sjæl til at føle sig godt.

Dit alter er et sted, hvor du kan gå hen for at bede, meditere, bede om støtte og sætte dine intentioner for dagen. Du kan tænde et stearinlys og bede en engle bøn.

Dit alter er en energisk portal for dig, så du kan kommunikere med universet. Det er derfor vigtigt at vedligeholde det og holde det friskt. Du kan erstatte ting, når du bliver inspireret til det, eller plukke en blomst hver uge for at holde energien klar. Tænkt ikke for meget over det, bare tag det, der føles godt for dig.

Her finder du mit smukke alter i min soveværelse med alle Chakra Ærkeengle.

Chakra Ærkeengle altid ved din side - Moni Sattler Chakra Ærkeengle altid ved din side - Moni Sattler Chakra Ærkeengle altid ved din side - Moni Sattler