fbpx

Engle hjælp ceremoni med Chakra Ærkeengle kortsæt

Engle hjælp ceremoni

Brug denne metode, når du har ro og tid til at fordybe dig i og forbinde dig med din engel:

Find et sted, hvor du kan være alene.

Tag Chakra Engle Orakelkort og evt. noget, der representerer engle for dig (Det kan være dine englesmykker, krystaller, englefigur, stearin lys).

Bestem dig for en af trækningsteknikkerne og træk kortet ved hjælp af din intuition. (disse to metoder er beskrevet i kurset, som du får med til kortsættet)

Læs englenes besked på kortet og reflekter over betydningen

Spørg om hjælp.

Start med at sige bøn fra kortet og tilføj evt. din specifikke bøn/spørgsmål om hjælp. Du kan sige det højt eller inden i dig. Det er vigtigt, at du ikke spekulerer på, hvordan hjælpen kommer.

Stol på englene, stol på at de har en løsning for dig allerede i dette øjeblik.

Visualiser hvidt lys rundt om dig, som healer din krop og sjæl og lad lyset strømme gennem chakraet, som englen er forbundet med.

Bemærk og følg enhver vejledning, budskab, tegn, fornemmelse eller inspiration. De kommer til dig i form af intuitive henvisninger og tegn, som er en antydning på, hvad du skal gøre.

Vær taknemmelig

Du kan allerede nu sige:
Tak [englens navn] fordi du hjælper mig på vej til [det du har brug for hjælp med].

Fortsæt din dag med den følelse om at du er beskyttet og løsningen er på vej til dig, hvis du ikke har fået den under din ceremoni. Vær opmærksom på forskellige tegn fra englene de næste timer eller dage.