fbpx

Dag 1

I dag frigør vi dig fra alt negativ energi fra fortiden, så du kan fylde dig op med ny energi og tiltrække det du ønsker i livet ✨ Vi programmerer din underbevidsthed til at fokusere mere på det du vil have i dit liv.

✨ Fordi du ved at det du giver fokus til, det vokser. ✨

EnergiTjek
Lav gerne en energi tjek inden du hører til den første meditation. På en skala fra 0-10 hvordan er din energi nu? Gør den samme energi tjek efter meditationen. Kan du mærke forskellen?

 

Transcript:

Tag tre dybe vejrtrækninger og luk dine øjne. I det næste minut, fokuser på min stemme, gentag efter mig og mærk følelsen i din krop.

Jeg frigør mig fra alt negativ energi og lænker fra fortiden og inviterer ny strålende energi i mit liv. Jeg ser hvidt healende lys gennemstrømme min krop. Jeg bliver fyldt op med kærlighed og lys.

Jeg glæder mig til at byde velkommen denne nye dag, hvor min største intention er at rette mit fokus og tanker på alt positivt. Jeg ser mere af det, jeg ønsker at have i mit liv. Jeg åbner mit hjerte for kærlighed og healing, jeg er kilden af god energi, kærlighed og glæde. 

Nyd energien i din krop og åbn dine øjne, når du føler dig klar.