fbpx
'Din Skytsengel' Michael - Moni Sattler

Velkommen til Chakra metoden Bonus side

… 3 nemme skridt til selvudvikling

På denne side finder du alle redskaber til skytsenglen Michael. Klik på links nedenunder for at komme til den specifikke sektion, eller scrol bare igennem og lad dig inspirere.

Ærkeengel Michael er kaptajnen for alle engle og ærkeengle. Han er her for at beskytte og han guider os gennem vanskelige situationer.

Nøgle nr. 1 – Start din dag med at aktivere dine chakraer

  • Træningsvideo
  • Træningslydfil
  • Ren musik til når du har lært det
  • Affirmationer til hvert chakra

Nøgle nr. 2 – Aktiver/balancer et eller flere chakra efter behov gennem dagen

  • Følelse lexikon og deres chakraer
  • Øvelse til hvert chakra

Nøgle nr. 3 – Afslut din dag med at mærke efter og rense dine chakraer

  • Træningsvideo
  • Træningslydfil
  • Ren musik til når du har lært det
  • Affirmationer til hvert chakra
'Din Skytsengel' Michael - Moni Sattler

Meditation med ærkeenglen Michael

Find et behagelig sted at være i. Sæt dig i en behagelig stol, eller hvis du foretrækker det, læg dig ned. Bare sørg for, at dit hoved er støttet.

Forestil dig, at små rødder kommer ned fra dine fodsåler og jorder dig selv. De skubber ned i jorden under dig, så dine fødder kan føle sig trygge og beskyttede.

Se nu en gylden cirkel af lys fra himlen strømme ned omkring dig. Føl det, som om du sidder i en gylden cirkel af dette kærlige lys. Nyd dens varme og kærlig lys.

Tilkald nu ærkeenglen Michael. Du kan f.eks. sige, “Ærkeengel Michael arbejd med mig i dag” eller “Ærkeengel Michael, vær venligst ved min side.”

Visualiser ærkeenglen Michael. Forestil dig, at han kommer til dig på en gylden lysstråle med sit sværd og blåt lys. Forestil dig, at han omringer dig med sit magisk blåt lys for at beskytte dig.

Spørg ærkeenglen Michael om den hjælp, du har brug for. Du kan simpelthen forestille dig ham med sit lyssværd, der skærer væk eller opløser enhver negativitet fra dit liv. Bed så ærkeenglen Michael om styrken og modet til at følge din guddommelige livsvej.

Visualiser eller forestil dig ærkeenglen Michael, der sender sine himmelske engle for at hjælpe dig. Se et gyldent lys fra himlen strømme ned omkring dig. Bare ved, at der bliver passet på alt lige nu.

Sig tak. Tro på, at der bliver taget hånd om situationen nu. Du må gerne sige “Jeg er i sikkerhed og beskyttet nu og altid.”

Fortsæt med at omgive dig med ærkeenglen Michaels stærke blå lys. Gør dette resten af ​​dagen.

Stol nu på, at ærkeenglen Michael og hans engle passer på dig.

Inspireret af mit liv

Jeg kom til Danmark for 5 år siden og fandt en fantastisk kvinde som har stor medvirken i at jeg startede min webshop, som jeg virkelig brænder for. Jeg kalder hende min reserve mor 💜 Jeg startede min uddannelse som mediegrafiker 💻 Til denne rejse fik jeg en skytsengel halskæde af min reserve mor som skulle beskytte mig.  Jeg har altid troet på engle og at der er meget mere mellem himmel og jord 😇 Halskæden har båret mig igennem min uddannelse, mindet mig om at jeg har altid englene omkring mig og at universet støtter og elsker mig.

Derfor har jeg skabt min egen halskæde- Din Skytsengel Michael. For at give dig mulighed for at have din skytsengel tæt på eller at kunne give den som gave til en du holder af, ligesom jeg har dengang fået. Denne halskæde har ændret mit liv og jeg vil gerne give denne glæde til andre.

… også lyt til Michaels toner og lad dig inspirere

Lyt til Michaels healende musik, som jeg har samlet til dig på Spotify. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

'Din Skytsengel' Michael - Moni Sattler

Baggrundsbillede til din telefon

Michaels healende design som skærmbillede til din telefon! Vær altid mindet om Michaels beskyttende energi, endda i de travle dage. Bliv mindet om at lægge telefon til side og hav fokus på dit indre jeg.

Du har fået filen til download i din ordrebekræftelse, ellers kan du også hente den her:

0