fbpx

  Kontakt mig


  Velkommen hos Moni Sattler

  Lige i øjeblikket driver jeg Moni Sattler som min hobby virksomhed ved siden af mit fuldtidsjob. Jeg har derfor ikke en butik, men du er altid velkommen til at kigge forbi efter aftale.


  Kontakt oplysninger

  Adresse: Ikast

  Telefon: (+45) 60 69 02 10

  E-mail: info@monisattler.com


  Telefon tider

  Mandag - Fredag − kl. 17 - 18.30

  Lørdag − kl. 12 - 14

  SMS altid

  Hvad siger mine kunder


  Smykker - Moni Sattler

  Ofte stillede spørgsmål

  Her finder du svar på de ting, som jeg tit bliver spurgt om.

  Ja. Alt er håndlavet og designet af mig, Moni. Jeg køber perler og metaller og sætter dem sammen efter min fantasi.

  Ja! Jeg er en del af Design Hub Herning, hvor vi er 11 iværksætter, som har slået sig sammen og åbnet en butik i Herning Gågade. Du kan se og købe mine smykker på Bredgade 45, 7400 Herning 🙂

  Jeg bruger sten krystaller, Swarovski perler og metaller som sterling sølv og forgyldt sterling sølv. Alle sølvstykker er belagt med et rhodium lag, som gør at de holder sig pæne i længere tid.

  Min standard armbånd længde passer til et håndled på størrelse af 14.5 - 18.5 cm. Se min vejledning til, hvordan du kan måle dit håndled.

  Ja, da alt er håndlavet af mig, er der dermed også meget frit leg. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker.

  Ja, da alt er håndlavet af mig, er der dermed også meget frit leg. Jeg kan tilføje ønskede perler, farver eller sætte forskellige smykker sammen efter dit valg. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker.