fbpx
Køb personlige gaver. Julegaver byttes frem til d. 11.1.2022

  Kontakt mig


  Velkommen hos Moni Sattler

  Du er altid velkommen til at kigge forbi efter aftale.


  Kontakt oplysninger

  Adresse: Ikast

  Telefon: (+45) 60 69 02 10

  E-mail: info@monisattler.com


  Telefon tider

  Mandag - Fredag − kl. 17 - 18.30

  Lørdag − kl. 12 - 14

  SMS altid

  Hvad siger mine kunder


  Smykker - Moni Sattler

  Ofte stillede spørgsmål

  Her finder du svar på de ting, som jeg tit bliver spurgt om.

  Ja. Alt er håndlavet og designet af mig, Moni. Jeg køber perler og metaller og sætter dem sammen efter min fantasi.

  Ja! Mit kontor ligger på Navervej 8 i Ikast, hvor du kan komme for at se og købe alle mine smykker og krystaller. Der er åben hver torsdag fra kl. 14-17 og ellers efter aftale.

  I mine smykker bruger jeg ædelsten, sten krystaller og Swarovski© krystaller. Alle metaller er nikkelfri- sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Alle sterling sølvstykker er belagt med et platinum lag, som gør at de holder sig pæne i længere tid. Disse er visuelt lidt mørkere end sølv og ligner hvid guld. Alle forgyldte sterling sølvstykker er belagt med to lag af 24 karat guld, som gør forgyldningen mere holdbar.

  Min standard armbånd længde passer til et håndled på størrelse af 14.5 - 17.5 cm. Se min vejledning til, hvordan du kan måle dit håndled.

  Ja, da alt er håndlavet af mig, er der dermed også meget frit leg. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker.

  Ja, da alt er håndlavet af mig, er der dermed også meget frit leg. Jeg kan tilføje ønskede perler, farver eller sætte forskellige smykker sammen efter dit valg. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker.

  Jeg håndplukker alle krystaller og prissætter dem i forholdt til deres vægt og størrelse. Nogen gang har jeg mindre krystaller og nogle gange er de list større, jeg skifter derfor prisen ift. deres aktuelle størrelse.