fbpx

Kontakt mig


Velkommen hos Moni Sattler

Lige i øjeblikket driver jeg Moni Sattler som min hobby virksomhed ved siden af mit fuldtidsjob. Jeg har derfor ikke en butik, men du er altid velkommen til at kigge forbi efter aftale.


Kontakt oplysninger

Adresse: Ikast

Telefon: (+45) 60 69 02 10

E-mail: info@monisattler.com


Telefon tider

Mandag - Fredag − kl. 17 - 18.30

Lørdag − kl. 12 - 14

SMS altid

Hvad siger mine kunder


Smykker - Moni Sattler

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de ting, som jeg tit bliver spurgt om.

Ja. Alt er håndlavet og designet af mig, Moni. Jeg køber perler og metaller og sætter dem sammen efter min fantasi.

Ikke endnu. I øjeblikket driver jeg Moni Sattler som en hobbyvirksomhed, da jeg er i gang med at uddanne mig til mediegrafiker. Jeg er færdig med uddannelsen til August 2020, hvor jeg får mere tid til Moni Sattler og håber på at åbne en butik.

Jeg bruger sten krystaller, Swarovski perler og metaller som sterling sølv og forgyldt sterling sølv. Alle sølvstykker er belagt med et rhodium lag, som gør at de holder sig pæne i længere tid.

Min standard armbånd længde passer til et håndled på størrelse af 14.5 - 18.5 cm. Se min vejledning til, hvordan du kan måle dit håndled.

Ja, da alt er håndlavet af mig, er der dermed også meget frit leg. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker.

Ja, da alt er håndlavet af mig, er der dermed også meget frit leg. Jeg kan tilføje ønskede perler, farver eller sætte forskellige smykker sammen efter dit valg. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker.