fbpx

Vilkår og betingelser

Vilkår og Betingelser:

Virksomhedsoplysninger

Moni Sattler
Jørgen Kroghs vej 37
7430 Ikast

CVR: 39827905

Priser og betaling
Moni Sattler modtager betaling med Visa, Mastercard, Anyday og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Alle beløb er inklusiv moms og i DKK.

Moni Sattler bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Alle smykker hos Moni Sattler er håndlavet og bliver som regel lavet efter bestilling. Der kan derfor gå 1-3 hverdage efter afgivet bestiling inden de bliver sendt. Hvis du har brug for smykkerne hurtigt, så send en email til info@monisattler.com eller en sms til 60690210 med forespørgsel på hurtigere levering. Moni Sattler gør sig umage for at tilfredstille sine kunder, hvis det er muligt.

Moni Sattler  tilbyder følgende leveringsformer:

    • GLS pakkeshop (Ved køb over 995 kr gratis/39 kr ved køb under 995 kr)
    • GLS direkte (Ved køb over 1445 kr gratis/49 kr ved køb over 500 kr/69 kr ved køb under 500 kr)
    • Afhentning hjemme hos mig

Afhentning efter aftale på:
Jørgen Kroghs Vej 37
7430, Ikast

Efter modtagelse af ordren, så kontakter jeg dig, hvornår den er klar til afhentning

Bestillte vare bliver afsendt indenfor 2-4 hverdage efter afgivet bestilling. Hvorefter de bliver leveret indenfor 1-3 hverdage, denne leveringstid er afhængig af GLS.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering
Rettes henvendelse ti, samt reklamation sendes til:

Moni Sattler
Jørgen Kroghs vej 37
7430 Ikast

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Uafhentede pakker i GLS pakkeshop

Når GLS har leveret din pakke i PakkeShop, har du syv hverdage til at hente pakken. Du kan hente pakken på en dag, der passer dig, inden for åbningstiden. Hvis du ikke henter din pakke inden syv hverdage, returnerer GLS den til afsender, dvs. tilbage til Moni Sattler (Jørgen Kroghs vej 37, 7430 Ikast).
Når jeg modtager den/de returnerede pakke/pakker, refunderer jeg købsbeløbet fratrukket fragtomkostningerne. Fragtomkostningerne er den fragt du betalte for at få pakken/pakkerne sendt, samt samme fragtomkostning for at pakken/pakkerne bliver sendt retur til mig, dvs. 85,-. Fik du fri fragt på din ordre da du bestilte, vil fragtomkostningerne stadig være 85,-.
Jeg gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede da du købte varen/varerne på min webshop.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så jeg kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i min webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@monisattler.com. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Derudover skal du sende faktura eller ordrebekræftelse med i pakken.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved fortrydelsesret skal du derudover sende smykker og krystaller i tilhørende æske/pose og alt andet indhold i pakken, såsom små gaver osv. Indholdet må ikke være beskidt, lugte af røg eller lign. Hvis disse betingelse ikke er opfyldt, får du en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Bemærk, du er ansvarlig for varens levering samt forsvarlig indpakning.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten, såsom hvis pakken beskadiges eller ødelægges under transporten.

Vigtigt: Send det korrekt
Alt returnering anbefaler jeg sker som pakkepost med track and trace. Det er afsenders ansvar at sørge for, at pakken når frem. Returforsendelser må ikke ske med fx DAO, da DAO ikke leverer til erhverv. Det er op til dig at ajourføre dig med det fragtselskab, der bruges, at det kan levere pakken med omdeling til erhverv med tracking nummer. Returnering må ikke sendes til en pakkeshop, det skal kun være direkte på Jørgen Kroghs vej 37, 7430 Ikast.

Jeg anbefaler, at du sender varen retur i den originale pakke. Hvis den originale pakke mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen. Bemærk – jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse min E-mail adresse: info@monisattler.com

0