fbpx
Moni Sattler - Inner Power Activator

“Jeg hjælper dig med at stå stærk i den du i virkeligheden er, gennem spiritualitet, power smykker, chakra aktivering, energi arbejde og healing.”

Her finder du vejen til mere balance, ro, forståelse af dine følelser, god energi, overskud, selvtillid, styrke, autenticitet og gøre det du allermest ønsker.

Den dag jeg fik nok af at være sygemeldt med stress og depression, den dag har jeg aktiveret mit indre lys. Jeg er stoppet med at høre på dem der sagde, hvad jeg burde! Jeg har været på jagt efter at finde mig selv! Og jeg deler alt jeg har lært med dig her.


Unikke Smykker

Alle smykker er håndlavet og designet af mig med ønsket om at de støtter dig i hverdagen.

Materiale i top kvalitet

Alle smykker er nikkelfrie, lavet i sterling sølv eller 24 karat forgyldt sterling sølv.

Smykker - Moni Sattler

“At designe englesmykker og engledekorationer forbinder mig med en verden, fyldt med fred, ro og kærlighed.”

De fleste af mine produkter relaterer til engle og krystaller. Jeg har altid haft en forbindelse med den spirituelle verden, bl. a. englene. Jeg har udvidet min interesee og er certificeret engle og krystal healer.

Vi mennesker er forskellige og tror på forskellige ting. Betydningen jeg giver hvert mit smykke er baseret på min viden og erfaring med den spirituelle verden. Betydningen skal inspirere dig og positivt påvirke dit liv og fremtid.

Smykkerne er lavet i et feminint look med sans for detaljer og æstetik. Hvert smykke har mindst en Swarovski© krystal i som gør smykket magisk, interessant og anderledes. Swarovski© krystaller er lavet, så de minder om diamanter men ikke koster så meget som diamanter.

Jeg bruger den bedste kvalitet af sterlingsølv, som er pålagt med et lag af Rhodium eller 24kt guld. Disse dele er uden nikkel og med et 925 Sterling sølv stempel.

Moni Sattler smykker er specielle med sin kombination af guld og sølv stykker, farverige krystalsten og smukke Swarovski© krystaller, samt deres spirituelle touch.

Jeg bruger lang tid på hvert smykke for at finde den rette kombination som passer sammen, æstetisk og energimæssigt.

Udover smykker med perler, hvor jeg sætter flere dele sammen, så designer jeg også mine egne unikke engle vedhæng, som bliver støbt i Sterling sølv.

Mit smykke brand hedder Moni Sattler, det er mit eget navn. Jeg har valgt mit eget navn fordi jeg afspejler mit liv i smykkerne. Jeg har ikke altid haft den store selvtillid. Med tiden fandt jeg dog ud af, at jeg kan styre mit eget liv og mine egne tanker. Jeg bestemmer selv, hvordan mit liv bliver og dette budskab vil jeg gerne sende ud til alle i verden.

”Det bedste sted at starte din rejse, er hos dig selv”.

Kærligst Moni

Hvad siger mine kunder


Aura øreringe med Turmalin forgyldt - Moni Sattler

Udover smykkerne..

Jeg elsker at arbejde med mange forskelige ting. Men i juli 2021 har jeg besluttet mig at gå all in i min drømme virksomhed Moni Sattler og forlade mit deltidsjob som underviser og skolepraktik instruktør i mediegrafiker afdelingen på Herningsholm Erhvervsskole. Ved siden arbejder jeg også som freelance grafisk designer i min anden virksomhed Emotive Creator, se mere her emotivecreator.com. Logo design, typografi og web design er nogle af mine yndlings arbejdsområder. Kort sagt drejer alt i mit liv sig om at være kreativ. Uanset om det er med hænderne eller på computeren, så er det vigtigste at det gør mig og andre glad.

Jeg får altid nye ideer til design af smykker og forskellige dekorationer til hjemmet. Der er virkelig ingen grænser for hvad jeg laver, bare det er med hjertet. Den følelse håber jeg at kunne give videre til andre.

Alt har en bestemt mening og formål, her kan du læse mere om de forskellige materiale, som jeg arbejder med.

Lidt mere om mig

Jeg er født i Tjekkiet i 1990, hvor jeg boede, indtil jeg var 18. Kreativ som jeg er og altid har været, var det mere spænende for mig at rejse rundt i Europa end at bo i Tjekkiet. Her havde jeg mulighed for at bo og arbejde i Tyskland og Grækenland. Det er også derfra jeg har mine sprog færdigheder, som jeg er meget stolt af. Jeg taler flydende engelsk, tysk, dansk, tjekkisk og græsk på mellem niveau. Med hvert sprog jeg taler, føler jeg mig som et andet menneske og det er en magisk følelse.

Jeg flyttede til Danmark i august 2014. Siden har jeg lært det danske sprog og kalder det her ‘my forever home’. Jeg bor i Ikast sammen med min søn og hund

Forside-banner-8-20
0