fbpx
Smykker - Moni Sattler

Gratis fragt

Gratis fragt ved køb for over 200kr med GLS

Unikke Smykker

Alle smykker er håndlavet og designet af mig

Personlig betjening

Smykker designet specielt og kun til dig


Smykker - Moni Sattler

“At designe englesmykker og engledekorationer forbinder mig med en verden, fyldt med fred, ro og kærlighed.”

De fleste af mine produkter relaterer til engle og krystaller. Jeg har altid haft en forbindelse med den spirituelle verden, bl. a. englene. Jeg har udvidet min interesee og er certificeret engle og krystal healer.

Vi mennesker er forskellige og tror på forskellige ting. Betydningen jeg giver hvert mit smykke er baseret på min viden og erfaring med den spirituelle verden. Betydningen skal inspirere dig og positivt påvirke dit liv og fremtid.

Men der skal også være plads til at du selv kan bestemme, hvilken betydning smykkerne skal have for dig. Om det er en skytsengel, en bestemt ærkeengel eller måske bare et englesmykke du rigtig godt kan lide. Det er helt op til dig selv.

Mange af mine engle har et navn baseret på ærkeengle. Jeg arbejder dagligt med englene og bruger dem som inspiration når jeg designer smykker.

I det store hele er det kun DIG der bestemmer hvad du tror på og hvad du styrer dit liv efter ❤️

Følg mig på Instagram @bymonisattler


Hvad siger mine kunder


Aura øreringe med Turmalin forgyldt - Moni Sattler

Udover smykkerne..

Jeg elsker at arbejde med mange forskelige ting. Jeg har et deltidsjob som underviser og skolepraktik instruktør i mediegrafiker afdelingen på Herningsholm Erhvervsskole. Udover det arbejder jeg også som freelance grafisk designer. Logo design, typografi og web design er nogle af mine yndlings arbejdsområder. Kort sagt drejer alt i mit liv sig om at være kreativ. Uanset om det er med hænderne eller på computeren, så er det vigtigste at det gør mig og andre glad.

Jeg får altid nye ideer til design af smykker og forskellige dekorationer til hjemmet. Der er virkelig ingen grænser for hvad jeg laver, bare det er med hjertet. Den følelse håber jeg at kunne give videre til andre.

Alt har en bestemt mening og formål, her kan du læse mere om de forskellige materiale, som jeg arbejder med.

Lidt mere om mig

Jeg er født i Tjekkiet i 1990, hvor jeg boede, indtil jeg var 18. Kreativ som jeg er og altid har været, var det mere spænende for mig at rejse rundt i Europa end at bo i Tjekkiet. Her havde jeg mulighed for at bo og arbejde i Tyskland og Grækenland. Det er også derfra jeg har mine sprog færdigheder, som jeg er meget stolt af. Jeg taler flydende engelsk, tysk, dansk, tjekkisk og græsk på mellem niveau. Med hvert sprog jeg taler, føler jeg mig som et andet menneske og det er en magisk følelse.

Jeg flyttede til Danmark i august 2014. Siden har jeg lært det danske sprog og kalder det her ‘my forever home’. Jeg bor i et dejligt hus i Ikast, sammen med min søn, kæreste og hund

Forside-banner-8-20