fbpx

Materiale & Emballage

Moni Sattler æsker

Info om materiale

Jeg bruger mange smukke produkter i mine smykker, som stenkrystaller, glas, facetter, Swarovski, TierraCast, charms og perler. Sølvstykkerne er lavet af 925 sterling sølv. Guldstykkerne er forgyldt 925 sterling sølv.

Sølv smykker

Alle sølv stykker er belagt med hvidt rhodium. Elementer belagt med hvidt rhodium holder deres originale kvalitet i meget lang tid. De bliver ikke mørke eller oxideret. De er modstandsdygtige over for alle former for misfarvning. Visuelt er de mørkere end sølv versionen og ligner hvidguld. Rhodiumslag tykkelse er 0,2 um.

Forgyldte smykker

Alle guld smykker er forgyldt sterling sølv. Sølvet er belagt med to lag 24 karat-guld. De to lag gør guldbelægningen meget mere holdbar. Guldlag tykkelse er 0,4 um.

Pas på med vand, sved, parfume og hårspray. Det er bedre ikke at bære smykker på stranden, i brusebadet eller under rengøring (for eksempel). Læs mere om at beskytte dine smykker.
Alle smykkestykker er nikkelfrie.

Vil du vide mere om Moni Sattlers smykker? Du kan altid sende mig en email: info@monisattler.com eller udfylde kontaktformularen.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Den er designet til at beskytte smykker og kan bruges til at opbevare dem, når du ikke har dem på.