fbpx

Materiale & Emballage

Moni Sattler æsker

Kun det bedste materiale

Jeg benytter mig kun af de bedste materialer i mine smykker. Du finder mange smukke krystaller, som stenkrystaller, glas, facetter og Swarovski©. Jeg bruger den bedste kvalitet af ægte sterlingsølv, som er påført et lag af platin eller 24 karat guld.

Sølv smykker

Alle sølv stykker er belagt med platin. Elementer belagt med platin holder deres originale kvalitet i meget lang tid. De bliver ikke mørke eller oxideret. De er modstandsdygtige over for alle former for misfarvning. Visuelt er de mørkere end sølv versionen og ligner hvidguld. Platinlag tykkelse er 0,2 um.

Forgyldte smykker

Alle guld smykker er forgyldt sterling sølv. Sølvet er belagt med to lag 24 karat-guld. De to lag gør guldbelægningen meget mere holdbar. Guldlag tykkelse er 0,4 um.

Pas på med vand, sved, parfume og hårspray. Det er bedre ikke at bære smykker på stranden, i brusebadet eller under rengøring (for eksempel). Læs mere om at beskytte dine smykker.
Alle smykkestykker er nikkelfrie.

Vil du vide mere om Moni Sattlers smykker? Du kan altid sende mig en email: info@monisattler.com eller udfylde kontaktformularen.

Alle smykker bliver leveret i en flot Moni Sattler smykkeboks.

Den er designet til at beskytte smykker og kan bruges til at opbevare dem, når du ikke har dem på.

0