fbpx

Chakra Ærkeengle budskaber

Chakra Ærkeengle budskaber

Hvilken farve bliver du tiltrukket/afstødt af? Den har noget at fortælle 😍 Læs de syv budskaber fra hver ærkeengel 🥰

Rød- ærkeenglen Uriel

Du har brug for Grounding. Gå derfor barfodet mindst i fem minutter og absorber jordens energi.

Orange- ærkeenglen Chamuel

Der findes en kreativ løsning for den situation du er i. Sæt dig ned, luk øjne, visualiser en varm orange farve i dik indre blik og spørg Chamuel om at give dig en vejledning eller en ide. Vær klar til at modtage kreative løsninger i løbet af den kommende tid.

Gul- ærkeenglen Jophiel

Tro på dig selv og giv ikke op. Du går gennem en dyb transformation. Aktiver din indre styrke, din indre ild og visualiser det du så meget ønsker dig. Bliv ved med at have dit mål i tankerne og gå fremad. Spørg englen Jophiel om støtte i processen.

Grøn – ærkeenglen Raphael

Slip alt frygt, had og negative tanker om dine omgivelser og mennesker omkring dig, tilgiv og giv slip for denne byrde. Tilkald Raphael for at hjælpe dig med at give slip og bed ham om at oplyse dit hjerte med healing og kærlighed.

Lyseblå- ærkeenglen Michael

Du har ret til at sige din sandhed højt. Tilkald Michael for at få modet til at stå op for dig selv og kunne udtrykke hvad du mener kærligt og tydeligt.

Mørkeblå- ærkeenglen Zadkiel

Hvad siger din mavefornemmelse? Tør du at lytte og handle? Det er din sandhed, der vil vejlede dig. Tilkald Zadkiel for at hjælpe dig med at stole på din mavefornemmelse mere og handle på den.

Lilla- ærkeenglen Gabriel

Vid, at du ikke er alene. Englene og universet vogter over dig og alt sker for en grund. Se meningen eller læren i din situation

Få dit eget Ærkeengle Chakra kortsæt og bliv støttet af engle og chakra hver dag

Her kan du se guiden til hvordan du bruger kortsættet.

Andre produkter i chakra kategori

0