fbpx

Chakra Healing med Moni Sattler

Chakra Healing med Moni: GRATIS workshop 🥳: Transformer dit liv med chakra arbejde

Du kan transformere dit liv gennem chakra arbejde og jeg vil vise dig, hvordan du gør i mit GRATIS chakra program ❤️🧡💛💚💙💜 Vi kommer til at dykke ned i dine chakraer i seks live begivenheder, som strækker sig over to uger.
Hvad kan du forvente:
🌟 Du får en dybere forståelse af hvordan dine blokeringer i livet hænger sammen med chakraerne.
🌟 Du får healings teknikker til chakraerne
🌟 Du bliver klogere på din egen energi
🌟 Din energi og evnen til at stå stærkt i den du er, bliver super boostet
OBS: Dette er en aktiv workshop, som kræver arbejde fra dig, så kom frisk og glad ⚡️🥰
Plan for live udsendelser:
Tirsdag 16.5. forstå de syv chakraer
Torsdag 18.5. forstå de de nedre chakraer
Søndag 21.5. forstå de det forbundne chakra
Tirsdag d. 23.5. forstå de højere chakraer
Torsdag d. 25.5. kend chakra Healing metoder
Søndag d. 28.5. Q&A & afslutning
En live varer mellem ca. 30-60 minutter
* Der kan forekomme ændringer i dato og tidspunkt 💜 Jeg er en fri sjæl og har brug for plads til ændringer, så det hele passer i mit private liv 🥰

Er du klar til nogle dejlige aftener fyldt med energi? 😍 Så meld dig til!

Tirsdag d. 16.5. replay, oversigt & opgaver

Alt om de syv hoved chakraer

Alt er energi

Du er energi, alle ting omkring dig er energi, naturen, dyr.. ALT er energi. Den energi du vibrerer med, den energi tiltrækker du i dit liv. Du ved bestemt når du kommer i et rum, hvor der lige har været dårlig stemning, så kan du bare mærke det.. Det er energien, du kan mærke.

Chakraer er energi centre i din krop, som står for vigtige områder i dit liv.

Disse områder er:
Sikkerhed
Livsglæde og følelser
Personlig power
Kærlighed
Kommunikation og autenticitet
Intuition
Forbindelse til dit højere dig

Når du arbejder med dine chakraer, så arbejder du med en bestemt energi, der vibrerer med frekvensen af de vigtige områder. Hvis energien af bestemt chakra er stagneret eller blokeret, så vil du opleve blokeringen i det livsområde. 

BEVIDSTHED om blokeringer får du gennem chakra arbejde. Og det er bevidsthed, der er absolut afgørende for at du kan komme videre i livet.

Det kan være blokeringer på dagen men det kan også være de store blokeringer, som er blevet skabt gennem din fortid

De forskellige chakraer bliver udviklet hver syvende år af dit liv:
0 – 7 år Rod
7 – 14 år Sakral
14 – 21 år Solar Plexus
21 – 28 år Hjerte
28 – 35 år Hals
35 – 42 år Tredje øje
42 – 49 år Krone

Ved at skabe bevidsthed omkring din fortid og hvordan dine oplevelser/traumer hænger sammen med dit liv i dag, så kan du bevidst arbejde på at heale og omskrive det, der definerer dig til en ny virkelighed.

Opgave: Hent chakra arbejdsark (klik på billedet nedenunder) og spørg dig selv disse spørgsmål

 1. Føler jeg mig sikker?
 2. Er jeg glad i mit liv?
 3. Tror jeg på mig selv?
 4. Elsker jeg mig selv?
 5. Kan jeg udtrykke mig ærligt?
 6. Lytter jeg til min mavefornemmelse?
 7. Føler jeg mit forbundet med universet?

Skriv svarene ned og hav dem klar til næste live.

Deltag i konkkurrencen om mit nye 1:1 chakra healing program FindingYou©, som tager otte uger. Find tilmeldingen nedest på siden og læs mere om programmet her.

Torsdag d. 18.5. oversigt & opgaver

De nedre chakraer

Nedre chakraer påvirker vores fysisk tilstedeværelse her på jorden. Det er Rod chakra, som handler om sikkerhed i vores egen krop og i verden, Sakral chakra, som handler om livsglæde og nydelse og Solar Plexus chakra, som handler om personlig power og handlekraft.

Rod chakra – sikkerhed

Du skulle svare på spørgsmålet: Føler jeg mig sikker?

Og når jeg siger sikkerhed, så mener jeg sikkerhed indefra. Du kan have alle mulige materialistiske ting, som vil gøre at du føler dig sikker, men hvis du føler dig usikker indeni, så ender du altid med at miste dem. 

Altså hvis vi går gennem livet med usikkerhed indeni, så kommer vi altid til at 

 • være afhængige af andre, 
 • vi vil ikke rigtig stå stærkt i vores egne værdier, 
 • vi lader andre bestemme over os,
 • vi tør ikke at kæmpe for det liv vi ønsker. 

Rod chakra bliver udviklet, når vi er i morens mave og op til 7 år. Du kan måske selv se og forstå, at det er et af de vigtigste chakraer. Rod chakra bestemmer, hvordan vores liv kommer til at være. 

Har du oplevet traumer eller andet i din barndom, så er der en stor sandsynlighed for at dit Rod chakra er i ubalance og du er nødt til at opbygge dit fundament.

Dette er ikke et must, det kan være at du gennem livet har mestret at opbygge det alligevel. Jeg tror bare du blev hængende af en bestemt grund. Jeg taler fra min egen erfaring af hvor meget gennembrud det gav for mig at finde forbindelsen og blive bevidst om hvordan min barndom egentlig påvirker min nutid, og det gjorde den helt ubevidst. Jeg har sluttet fred med min barndom, men jeg kunne stadig mærke en dyb usikkerhed inden i mig. Usikkerhed og angst for overlevelse. 

Lad os lave øvelsen:

Balanceret og åbent Rod chakra

Du føler dig grounded, du oplever godt helbred og vitalitet, du føler dig tryg og sikker indeni dig selv og føler dig godt tilpas i din egen hud.

Ubalanceret og lukket Rod chakra

Forvirrende tanker, dårligt fokus og disciplin, angst, frygt, rastløshed, træthed, usikker følelse, en følelse af ustabilitet, manglende følelse af, hvem du er og din identitet, følelser af uløste barndomsproblemer.

Følelsesmæssige problemer ved et ubalanceret Rod chakra

Spiseforstyrrelser og et generelt negativt forhold til mad, følelser af vrede og had, frygt for at blive forladt, være bange for at give slip, skyldfølelse, følelse af sorg og depression.

Spørgsmål: 

Når du hører, hvad Rod chakra er ansvarlig for, hvilke egenskaber (afbalanceret og ubalanceret) identificerer du dig med?

Tænk tilbage på din barndom, før du fyldte 7. Hvilke vigtige minder dukker op for dig? Er der væsentlige negative følelser som frygt, afvisning eller forladelse? Dette kan være centreret omkring din familie.

Hvad er du bange for? Hvad er det for nogle bekymringer/bekymringer, der ofte dukker op?

Kan du relatere dine bekymringer og bekymringer tilbage til dine barndomsoplevelser? (disse er måske ikke åbenbare i starten)

Nu hvor du har denne viden og kan se sammenhængen mellem din barndom og nu, hvordan bliver du så påvirket af disse i din hverdag?

Du er nødt til at dykke dybt ned for at kunne se og forstå sammenhænge og være bevidst om dem, så du ikke længere handler på autopilot og mister dig selv. Når du har fået øjnene op for dine begrænsninger og blokeringer, så kan du starte med at arbejde på dem og omskrive dem til en ny virkelighed.

Det har jeg selv gjort. Jeg blev bevidst om, hvordan min barndom har skabt en dyb dyb crack i mit fundament. Jeg er gået gennem livet, har ledt efter noget der virker stærk og der kan beskytte mig og holde mig. Ingen af disse forsøg har lykkes. Jeg endte altid med intet. Fordi jeg har tiltrukket det, hvad jeg havde indeni, jeg blev forladt eller har jeg forladt andre fordi jeg var bange for at blive forladt.

Jeg håber at du fik et stort gennembrud og forståelse for hvor crazy og betydningsfuld chakra arbejde kan være. Det er ikke noget du kan fikse fra den ene dag til den anden, det er et dybt arbejde, som jeg vil hjælpe dig med.

Derfor har jeg skabt mit otte ugers program FindingYou©, hvor vi sammen finder dine blokeringer og deres sammenhænge. Og jeg hjælper dig med at heale dem og omskrive dem sådan at du begynder at skabe det liv du ønsker dig.

Sakral chakra – livsglæde, følelser

7-14

Er jeg glad i mit liv?

Solar Plexus – personlig power

14-21
Tror jeg på mig selv?

Søndag d. 21.5. oversigt & opgaver

Det forbundne chakra

Kom her efter live behivenhed for at finde alle ressourcer og opgaver.

Tirsdag d. 23.5. oversigt & opgaver

De øvre chakraer

Kom her efter live behivenhed for at finde alle ressourcer og opgaver.

Torsdag d. 25.5. oversigt & opgaver

Chakra healing metoder

Kom her efter live behivenhed for at finde alle ressourcer og opgaver.

Søndag d. 28.5. oversigt & opgaver

Q&A og afslutning

Kom her efter live behivenhed for at finde alle ressourcer og opgaver.

Vind det nye program:

Jeg fejrer mit nye program og giver en person mulighed for at vinde programmet. Der bliver trukket lod mellem alle emails, der bliver tilmeldt nedenstående og vinderen bilver fundet d. 31.5.2023

0