fbpx
'Din Skytsengel' Michael - Moni Sattler
'Din Skytsengel' Michael - Moni Sattler

Din Skytsengel Michael

… en skytsengel, der altid er ved din side

Michael vedhæng, Spotify album, Meditation, Baggrundsbillede til mobil

I denne serie finder du smykker og redskaber, som jeg har skabt til at hjælpe dig med at finde vejen til Michaels energi. Med halskæden tæt på dit hjerte, ved at meditere og med billedet på din telefon, bliver du altid støttet af englen Michael på din vej.

Ærkeenglen Michael er ærkeenglen for beskyttelse, fred, sikkerhed, klarhed og bevægelse fremad.

Du kan bede Michael om beskyttelse over alle aspekter, der er at tænke på. Uanset om det er vores eget eller andres liv, ejendele eller endda negative mennesker og energi. Ærkeenglen Michael overvåger vores livsformål. 

Du kan også opfordre Michael til at give dig mod og styrke, når du skal igennem en vigtig livsændring, og for at give dig vejledning om det næste skridt du skal tage.

Alle kan arbejde med Michael, og ved køb af denne halskæde, får du adgang til medlemsiden, hvor du kan læse mere om hvordan du tilkalder Michael i dit liv.

Inspireret af mit liv

Jeg kom til Danmark for 5 år siden og fandt en fantastisk kvinde som har stor medvirken i at jeg startede min webshop, som jeg virkelig brænder for. Jeg kalder hende min reserve mor 💜 Jeg startede min uddannelse som mediegrafiker 💻 Til denne rejse fik jeg en skytsengel halskæde af min reserve mor som skulle beskytte mig.

Jeg har altid troet på engle og at der er meget mere mellem himmel og jord 😇

Halskæden har båret mig igennem min uddannelse, mindet mig om at jeg har altid englene omkring mig og at universet støtter og elsker mig.

Derfor har jeg skabt min egen halskæde- Din Skytsengel Michael. For at give dig mulighed for at have din skytsengel tæt på eller at kunne give den som gave til en du holder af, ligesom jeg har dengang fået. Denne halskæde har ændret mit liv og jeg vil gerne give denne glæde til andre.

Michael vedhæng & øreringe

Jeg har designet dette smukke englevedhæng med inspiration af ærkeengel Michael. Vedhænget passer til ethvert outfit. Du kan vælge mellem øreringe eller halskæde. 

Halskæde og øreringe er lavet af 925 sterling sølv, pålagt med 24kt guld (forgyldt version) eller et lag af platin (sølv version).

Dimensioner vedhæng: 16 mm (inkl. ring) x 8 mm, kædelængde 45 cm
Dimensioner øøreringe: 27 mm (inkl. ørering) x 8 mm

Efter du har købt produktet, får du adgang til siden med alt materiale og ressourcer, som du kan læse mere om længere nede på denne side.

Ærkeengel Michael er kaptajnen for alle engle og ærkeengle. Han er her for at beskytte og han guider os gennem vanskelige situationer.

Som en del af denne serie finder du informationer og redskaber til at genkende Michaels energi og hvordan du kalder på ham.

… også lyt til Michaels toner og lad dig inspirere

Lyt til Michaels healende musik, som jeg har samlet til dig på Spotify. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

'Din Skytsengel' Michael - Moni Sattler

Baggrundsbillede til din telefon

Michaels energi billede som skærmbillede til din telefon! Vær altid mindet om Mivhaels healende energi, endda i de travle dage. Bliv mindet om at lægge telefon til side og hav fokus på dit indre jeg.

Køb dit Michael smykke og få adgang til redskaberne allerede nu!

0