fbpx

Min engle oplevelse

Jeg har i hele mit liv været støttet af engle. Jeg blev først opmærksom på englenes tilstedværesle og mine spirituelle evner gennem min opvågning, som startede i 2010. Sider der, er der sket flere handelser i mit liv, som har bragt mig til 2018, hvor jeg blev sygemeldt med stress og depression, som var den ultimative opvågning og tegn fra englene, at tiden er NU.

Meningen for mig var at skulle ændre retningen i mit liv. Det var der, hvor jeg startede min virksomhed Moni Sattler. I dag lever jeg af at formidle energi arbejde, som hjælper andre. Alt jeg deler er noget, som jeg selv har lært gennem meditation, energi arbejde og samtaler med engle.

Mit stort ønske er at ”normalisere” spiritualilet og bringe englene tættere på dig. Vi er alle sammen spirituelle væsner, vi har blot glemt vores evner og vi bliver begrænset af vores egne overbevisnigner om hvad der er eller ikke er muligt. På grund af teknologien er alt blevet mere logisk end magisk. I den spirituelle verden findes der ikke noget der er logisk, der findes kun magien og ting, som man ikke kan forklare.

Det er muligt at blive healet af engle, det er muligt at tilkalde englenes energi i vores liv. Det er muligt at skabe dit eget liv, som du kunne tænke dig.
Jeg håber at jeg kan bringe dig tættere på de syv største ærkeengle og du dermed kan leve et meningsfyldt liv fyldt med balance og ro i sjælen.

Moni Sattler - Inner Power Activator