fbpx
Moon magic - Moni Sattler
Moon magic - Moni Sattler

Moon magic

… Forbind dig med Månens enegi og manifester det liv du ønsker

I denne serie finder du smykker, kortsæt, manual og redskaber, som jeg har skabt til at hjælpe dig med at forbinde dig med Måneenegi. Måne har påvirket mennesker i tusinde år, dens energi er allerede omkring dig. Nu er det på tide at vi begynder at BRUGE DEN 🙌 🌑

Måneenergi påvirker os hver dag, lad os bruge den til manifestationsarbejde

Det er den undrende følelse, der altid har været grunden til vores kærlighed til celestielle smykker, månens charme og månesmykker… Månen er altid blevet set som en feminin kraft. Det betyder forandring, kreativitet og kvindelig empowerment. Månen påvirker vores følelser på grund af dens mange faser og energier.

Altid forbundet med Månen

Denne serie er designet af mig og inspireret af min hverdag. Jeg bruger Månefaser til at manifestere de ting jeg ønsker, det liv som jeg altid har drømt om. Måneenergi hjælper mig i hverdagen, den hjælper mig til at forstå hvad der sker med og omkring mig. xxx

Moon magic kortsæt & brochure

Jeg har designet dette kortsæt for at hjælpe dig med at forbinde med hver Månens fase og bruge dens energi. På hvert kort står der månefasens navn, en guide til hvad du skal gøre ved hver månefase og nøgleord. Den fortryllende guld print representerer Månelys og skal minde dig om Månens magi.

Til kortsættet medfølger en A5 brochure, hvor jeg har beskrevet alle månefaser. Derudover finder du spørgsmål, som du kan journalle på ved hver månefase. Dette hjælper dig med at hele tiden vibrere sammen med måneenergi. Yderligere finder du processen til Nymåne og Fuld måne ceremoni. Med dette sæt kan du endelig komme i gang med at manifestere dit drømmeliv ved hjælp af måneenergi.

Moon magic ceremoni krystal sæt & journal

Dette sæt er sammensat for at hjælpe dig med at forbinde dig med Månens energi, når du skal lave Nymåne eller Fuldmåne ceremoni. Brug krystaller for at øge energien og blive tættere på Månen. Journal bruges til at du skriver dine tanker og observationer ned. Den er perfekt sammen med mit kortsæt og brochure, som opfordrer dig til at skrive, da i brochuren er flere journalling spørgsmål til hver månefase.

Fortryllende Månesmykker

Moonphase

Denne halskæde er speciel designet for at afbilde alle månens faser og vibrere Månens energi. Ved at bære denne halskæde bliver du altid mindet om Månens utrolig powerfylde krafter og Månens energi bliver aktiveret indeni dig.

Hver månefase har en unik energi, der påvirker hver og en af os. Denne påvirkning er en flow for sindet, kroppen og sjælen, som giver os mulighed for at stoppe op og reflektere, samt handle, så vi kommer tættere på vores mål, være kreativ og håndtere eventuelle modstandstanker.

Triple Goddess

Triple Goddess symbolet er repræsenteret af to crescent måner, der flankerer en fuldmåne. I venstre side af symbolet er der en tiltagende måne, i midten er der en Fuldmåne, mens den højre side viser en aftagende måne.

Triple Goddess aspekter er kendt som Jomfruen, Moderen og Crone. De afbilder faserne i Månens cyklus, da den kredser om Jorden- den tiltagende måne, Fuldmåne og den aftagende måne. Disse aspekter er også de tre faser af kvindes liv med hensyn til fysisk reproduktion, som er før, under og efter kroppens evne til at få et barn.

Jomfruen
Maiden-aspektet repræsenterer den ungdommelige fase af en kvindes liv. Dette er også tidspunktet for vækst, afspejlet af vækst af Månen, når den bevæger sig mod fylde. Baseret på naturens cyklusser er Jomfruen forbundet med daggry, solopgang og forårssæsonen.

Moderen
Ved fuldmåne bliver Jomfruen til Moderen, der føder alt overflod på Jorden. Hun er i familie med middag, og hendes sæson er sommer, den frodigste tid på året, hvor skove og marker blomstrer og unge dyr vokser til modenhed. I det menneskelige imperium er hun forbundet med pleje, ansvar, voksen alder og livets fylde.

Crone (den vise kvinde)
Når Månen aftager og mørke på himlen vokser, så træder Crone ind i hendes magt. Crone er det kloge ældste aspekt af gudinden og hun styrer ældning og slutninger. Hun står også for død og genfødsel og tidligere liv samt transformationer, visioner, profetier og vejledning.

Hvorfor bære eller bruge månesymboler?

At bære månesymboler, giver en stærk påmindelse om din forbindelse til det guddommelige feminine igennem dagen. Jeg elsker at bære symbolerne for deres symbolik af den konstante strøm af liv. Ved at bære månesymboler, indkalder du energien til dig.

… også lyt til musikken til Nymåne  ceremoni

Når du skal lave Nymåne ceremoni, lyt til dette vidunderlige album på Spotify. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

Månekortsæt - Moon magic - Moni Sattler

Adgang til medlemsiden

Ved køb af Moon magic produkter får du adgang til medlemsiden, hvor du finder forskellige tips til hvordan du kan arbejde med månens energi. Du kan altid se hvilken månefase der er på nuværende tidspunkt. Du finder musikken til Ny- og Fuldmåne ceremoni. Du får tips til hvem du kan følge for at fordybe dig endnu mere med Måneenergi

Produkter i serien

Køb dine månesmykker og redskaber og kom godt i gang med at manifestere med Månen!

0