fbpx
FØDSELSDAGSFEST!! Du er inviteret se de gode tilbud | Klik her
Moni Sattler
Moni Sattler

Velkommen til Power englemedaljon – Aktiver din indre styrke medlemside

… Mere end bare et smykke

Power engle medaljon, Guidet meditation, Spotify album, Aktiveringskort med power mantraer, Baggrundsbillede til mobil

På denne side finder du alle redskaber, som jeg har lovet til dig. Klik på links nedenunder for at komme til den specifikke sektion, eller scrol bare igennem og lad dig inspirere.

Power Englen står med spredte arme, som symbolet på styrke, selvtillid og personlig power

Inspireret af min egen transformations process

Jeg har været gennem større transformations process, som har inspireret mig til at designe og skabe dette smykke. Gennem denne process har jeg fundet og aktiveret min indre styrke og brugt den til at komme igennem et stort livs udfordring.

Jeg har givet mig selv lov til at gøre det, der gør mig glad og det, der bringer mig tættere på mine mål, så jeg kan være mig selv. Os mennesker gør alt for ofte det, hvad andre siger, at vi skal og vi glemmer desværre at lytte til vores sande ønsker og behov. Med dette smykke ved dit hjerte bliver din indre styrke aktiveret, du bliver altid mindet om den og du er altid guidet af Power Englen.

I sammenspil med meditationen, power mantraer og telefon baggrundsbillede, så er du altid omringet af en stærk energi. Du kan være lige den du ønsker at være, du har ret og styrken til det. Nu er det på tide til at udleve din sande jeg og jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej til det.

Du kan altid kalde din Power Engel til dig for at bede den om at aktivere din indre styrke, give dig modet og guide dig til at stå stærkt i dig selv

… lyt til Power englens toner og bliv empowered

Lyt til min musik, som hjælper med at aktivere din indfre styrke. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

Power englen er englen af selvtillid, personlig power og indre styrke

Dens mission er at hjælpe dig med at vække din indre styrke, så du:

 • Kan være den du i virkeligheden er
 • Ikke er bange for at være dig selv
 • Altid står stærk i dig selv
 • Altid stå op for dig selv
 • Er stærk og modig
 • Opnå det du længes efter

Fakta om Power Engel:

 • Er forbundet med Solar Plexus chakra
 • Englen af gyldent lys

Sådan tilkalder du og får forbindelsen til Power Englen

Bønner og alter

Det kan du bruge til at sætte op et alter:

 • Power Engel aktivationskort
 • Gul Calcit krystaller
 • Citrin krystaller
 • Englefigur
 • Blomster
 • Sterinlys

At skabe et specifikt alter til Power Englen er også en vidunderlig måde at tilkalde dens energi på. Find de ting frem, som Power Englen eller indre styrke repræsenterer for dig, og prøv at stille dem på dit altar for at kalde ind englens stærk energi.

Spørg din Power Engel om hjælp

Når du står I en udfordrende situation, hvor du kan mærke at du har brug for styrke og modet, så tænk på Power Englens gyldent lys og tilkald dens hjælp og støtte. Du kan altid tilkalde dens power til at omgive din krop, så du kan blive empowered.

 • Du kan spørge om hjælp enten højt eller i dit hoved
 • Forklar det, hvad du har brug for hjælp med
 • Visualiser gyldent lys rundt om dig, som giver dig styrken, modet og selvtilliden
 • Bemærk og følg enhver tegn, fornemmelse eller inspiration, der kommer til dig i form af intuitive henvisninger om. Det er en besked fra Power Englen omkring hvad dine næste skridt skal være

Meditation

 • Brug min guidet meditation (hent den her eller på linket i din ordrebekræftelse)
 • Find et behageligt sted at være, hvor du ikke bliver forstyrret. tag din mobil og evt høretelefoner med og lyt til meditationen

Power mantraer

 • Brug power mantraer på bagsiden af aktiveringskortet
  Brug disse mantraer hver dag og helst lige efter du vågner op. Dermed aktiverer du din indre styrke fra din dag er startet og du kommer stærk gennem dagen.

Aktiveringskort med power mantraer

Tilkald Power englens styrke og support med hjælp af dette unikke kort, som jeg selv har skabt med meget kærlighed og omtanke for de visuelle elementer. Gul er farven af Solar Plexus chakra, som Power Englen er forbundet med. Solar Plexus er centre af din selvtillid, din indre styrke, af evnen til at stå stærkt i dig selv. Dette kort aktiverer dit Solar Plexus og din indre DIG. Kortet fungerer også som aktivering for Power Englens støttende energi. Der er gemt lightcodes, healende og aktiverende energi til at støtte dig på vejen til din selvtillid og indre styrke.

Hvordan bruger du mantraer

Et mantra er traditionelt en kort lyd, et ord eller en sætning, der tales på sanskrit og bruges til meditationsformål. Det er udtalt i gentagelser for at hjælpe med at holde vores sind og krop fokuseret på øjeblikket og intetntionen. I mange hundrede år er mantraer blevet betragtet som hellige og for at være beroligende lyde, hvilket er grunden til, at du ofte vil høre det mest almindelige “om”, der bruges til at afslutte slutningen af en yogatime.

Men i denne moderne tid er mantraer også brugt til selvbekræftende udsagn, der giver os styrke og selvtillid til at møde verden. Det underliggende formål er stadig det samme: Det er en måde at fokusere vores intentioner og berolige vores sind. Disse power mantraer er skabt til at vække din selvtillid og indre styrke. Når du fokuserer dit sind på disse enkle mantraer, så vil de hjælpe dig med at blive selvsikker, stærk, modig og i stand til at stå op for dig selv!

Her kommer en video guide til hvordan du effektivt kan bruge mantraer. Du får en mail, når videoen er tilgængelig.

Moni Sattler

Baggrundsbillede til din telefon

Aktiveringskort som skærmbillede til din telefon! Vær altid mindet om din indre styrke, endda i de travle dage. Bliv mindet om at lægge telefon til side og hav fokus på dit indre jeg.

Du har fået filen til download i din ordrebekræftelse, eller kan du også hente den her: