fbpx
Rafael - Healing & Lysenergi
Rafael - Healing & Lysenergi

Rafael – Healing & Lysenergi

… Mere end bare et smykke

Rafael vedhæng, Healende lydfil fra Sjælens tone, Spotify album, Meditation, Aktiveringskort, Baggrundsbillede til mobil

I denne serie finder du smykker og redskaber, som jeg har skabt til at hjælpe dig med at finde vejen til Rafaels healing og lysenergi. Med smykket tæt på dit hjerte, aktiveringskortet, plakaten og andre magiske redskaber, bliver du altid støttet og vejledt af englen Rafael på din vej.

Englen Rafael er den mest healende ærkeengel

Hans mission er at bringe os helbredelse på alle niveauer for åndelig vækst og velvære, mens vi er her på jorden. Rafael healer jorden, mennesker, dyr og naturen og han er budbringer fra Moder Jord til os.

Inspireret af min hverdag

Den bedste måde at finde svar på de spørgsmål jeg har, når jeg er i tvivl, når jeg har brug for hjælp og healing, når jeg ikke ved hvad jeg skal, når jeg er sur, når jeg er ked af det, når jeg  ER… Er at forbinde mig med min sjæl og søge støtte hos mine engle. Denne serie af smykker og spirituelle redskaber er inspireret af mine daglige gøremål, for at hjælpe dig med at få forbindelsen til dit sande jeg, de smukke energier omkring dig og englene.

Rafael vedhæng & øreringe

Jeg har designet dette smukke englevedhæng med inspiration af enkelthed og renhed. Halskæden og øreringe passer til ethvert outfit med sine enkle linjer. Rafael halskæde kommer med en 50 cm kæde, så den ligger perfekt på din dekolté helt tæt på dit hjerte, så du altid er beskyttet og mindet om Rafaels healende energier.

Halskæden og øreringe er lavet af 925 sterling sølv, pålagt med 24kt guld (forgyldt version) eller et lag af platin (sølv version).

Dimensioner halskæde: 14,7 mm x 19,5 mm, kædelængde 50 cm
Dimensioner øreringe: længde inkl. ørering: 34 mm , bredde 15 mm

Efter du har købt smykkerne, får du adgang til siden med alt materiale og ressourcer, som du kan læse mere om længere nede på denne side.

Rafael - Healing & Lysenergi

Fløjtehealing fra Ærkeenglen Rafael skabt af Sjælens tone

Jeg har skabt et helt vidunderlig samarbejde med Trine fra Sjælens tone og hun har lavet en lydfil med Rafaels healing, som du får når du køber englen Rafael.

Om Trine:
Trine har udviklet sin helt egen og unikke heling, hvor hun bygger bro mellem himmel og jord og åbner menneskers hjerter ved hjælp af fløjtens intuitive toner. Hun brænder af hele sit hjerte for musikken og fløjtens vidunderlige toner, og ikke mindst for at hjælpe dig med at slippe din sorg, din stress, din stilstand, udvikle dine potentialer, eller hvad du nu kommer med, gennem denne smukke og kraftfulde musik.

Trines guiding til lydfilen: Sid eller lig med lukkede øjne, og tag imod denne smukke og kraftfulde fløjtehealing fra Ærkeenglen Rafael.
Mærk hvordan tonerne healer dig helt ned på celleplan, og fylder dig med lys og kærlighed.

Følg Sjælens tone på Facebook eller shop flere af Trines healinger på hendes hjemmeside.

Klik på play knappen og hør på et minut af den skønne healing af Sjælens tone.

Den endelige lydfil er 5 minutter lang

Når Raphael er i nærheden, kan du opleve mange forskellige tegn på hans medfølende omsorg for dig.

Som en del af denne serie finder du informationer og redskaber til at genkende Rafaels energi og hvordan du kalder på ham.

… også lyt til Rafaels toner og lad dig inspirere

Lyt til Rafaels healende mudik, som jeg har samlet til dig på Spotify. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

Aktiveringskort med guided meditation

Tilkald Rafaels healing med hjælp af dette unikke kort, som jeg selv har skabt med meget kærlighed og omtanke for de visuelle elementer, der vil hjælpe dig med at tilkalde Rafaels healing og tilstedeværelse. Kortet fungerer som aktivering for Rafaels healende energi. Der er gemt lightcodes, healende og aktiverende energi til at støtte dig på vejen til Rafaelens healing og støtte.
Lav dit eget alter i dit hjem for at tilkalde Rafaels tilstedeværelse, brug det til meditation. Du kan læse mere om hvordan du skaber et alter eller mediterer med kortet på Rafaels medlemside.

Kortets dimensioner: A5 (148 x 210 mm)

Rafael - Healing & Lysenergi

Baggrundsbillede til din telefon

Aktiveringskort som skærmbillede til din telefon! Vær altid mindet om Rafaels healende energi, endda i de travle dage. Bliv mindet om at lægge telefon til side og hav fokus på dit indre jeg.

Hør meningen!

Hør mig fortælle om Rafael smykke og Rafaels univers i en hel vidunderlig LIVE udsendelse <3

Køb dit Rafael smykke og få adgang til redskaberne allerede nu!

0