fbpx

Sådan pakker jeg din ordre

Jeg gør alt for at give dig den bedste oplevelse, når du modtager en pakke fra mig 🥰
Udover kærlighed og god energi, så følger der altid en lille gave, personlig hilsen og skønne duft med 😍

Se selv i videoen 👇👇

Sådan pakker jeg din ordre

Jeg gør alt for at give dig den bedste oplevelse, når du modtager en pakke fra mig 🥰
Udover kærlighed og god energi, så følger der altid en lille gave, personlig hilsen og skønne duft med 😍

Se selv i videoen


Unikke Smykker

Alle smykker er håndlavet og designet af mig med ønsket om at de støtter dig i hverdagen.

Materiale i top kvalitet

Alle smykker er nikkelfrie, lavet i sterling sølv eller 24 karat forgyldt sterling sølv.

Smykker - Moni Sattler

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de ting, som jeg tit bliver spurgt om.

Ja. Alt er håndlavet og designet af mig, Moni. Jeg køber perler og metaller og sætter dem sammen efter min fantasi.

Nej, alt foregår kun online, men du kan hente din ordre hos mig i Ikast.

I mine smykker bruger jeg ædelsten, sten krystaller og specielle krystaller fra Østrig. Alle metaller er nikkelfri- sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Alle sterling sølvstykker er belagt med et platinum lag, som gør at de holder sig pæne i længere tid. Disse er visuelt lidt mørkere end sølv og ligner hvid guld. Alle forgyldte sterling sølvstykker er belagt med to lag af 24 karat guld, som gør forgyldningen mere holdbar.

Ja! Da jeg laver alt selv, inklusiv at lægge smykkerne op på min hjemmesiden, så kan jeg ikke altid nå at lave det hele. Og da jeg er en guld pige, starter jeg altid med guld. Men 90% af smykker kan også laves i sølv. Kontakt mig derfor for at bestille smykker i sølv.

Min standard armbånd længde passer til et håndled på størrelse af 14.5 - 17.5 cm. Se min vejledning til, hvordan du kan måle dit håndled.

Ja, da alt er håndlavet af mig, er der dermed også meget frit leg. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker.

Ja, da alt er håndlavet af mig, er der dermed også meget frit leg. Jeg kan tilføje ønskede perler, farver eller sætte forskellige smykker sammen efter dit valg. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker.

Jeg håndplukker alle krystaller og prissætter dem i forholdt til deres vægt og størrelse. Nogen gang har jeg mindre krystaller og nogle gange er de list større, jeg skifter derfor prisen ift. deres aktuelle størrelse.

0