fbpx

Styrk din intuition

Vil du styrke din intuition?

Så se min video, hvor jeg deler to tips til et styrke din intuition.

Du kan se den direkte på min Facebook side ved at klikke her.

Smykker og krystaller til at styrke din intuition

Det slåede mig lige pludselig, at jeg ikke har smykker for intuition på min shop. Så det fiksede jeg fluks og du kan nu shoppe de smukke armbånd og halskæde med vidunderlige Sodalit krystaller. Har du brug for smykkerne i sølv, så skriver du bare en bemærkning i kommentarfeltet.

Sodalit - Moni Sattler

Sodalit er helt fantastisk til at styrke din intuition 💙

På grund af dens forbindelse til det Tredje Øje chakra kan Sodalit styrke din intuition og din indre viden. Ved at aktivere Tredje Øje chakra kan du lettere få adgang til din indre visdom ved hjælp af din Sodalit krystal eller smykke. Brug denne sten især til at styrke din intuition, når dit sind der overaktiv. Sodalit hjælper dig med at høre din indre stemme at tale til dig og du kan dermed træffe de rigtige beslutninger til dig selv.

Brug affirmationer til at styrke din intuition💙

Sodalit
0