fbpx

Uriel: Forbliv grounded og stå stærkt i DIG© selv

… Så du altid handler indefra

Uriel halskæde & armbånd, Workshop: Stå stærkt i DIG© selv, Spotify album, Meditation, Kort: Stå stærkt i DIG© selv, Baggrundsbillede til mobil

I denne kollektion finder du smykker og redskaber, som jeg har skabt til at hjælpe dig med at finde hjem til dig selv og dine kerne værdier, at blive støttet af Uriels groudnende energi, så du  altid står stærkt i DIG© selv, handler indefra og forbliver tro mod dig selv.

Ærkeenglen Uriel er en af de fire største ærkeengle.

Uriel er englen af jordelementet, forbundet med Rod chakra og dermed står for at hjælpe dig med at føle dig tryg og sikker her på jorden. Han skaber jordforbindelse mellem din spirituelle og jordiske krop.

Uriel grounder din energi, så du altid ved hvem du er mht. dine kerneværdier og står stærkt i dig selv. Han hjælper dig med at have styr på de jordiske opgaver, som økonomi, overblik over dit ansvar, at have et tag over hovedet, sikkerhed i dig selv og en følelse af at høre til.   

Inspireret af min historie

Ærkeenglen Uriel ❤️ er blevet en af mine vigtigste ledsagere. Uriel er forbundet med Rod chakra og hjælper med stabilitet og jordforbindelse, så du kan stå stærkt i dig selv og dine kerneværdier.

❣️ Jeg har mistet mig selv flere gange i livet, men med Uriels hjælp har jeg altid fundet mig selv igen, hver gang stod jeg stærkere end før ❣️

Livet er en rejse, og nogle gange er vi nødt til at miste os selv og falde, så vi kan finde os selv igen. Så vi kan blive stærkere, klogere og få mere erfaring. Det er helt ok og jeg tør påstå at det er nødvendigt for at vi kan blive den bedste udgave af os selv ❤️

Jeg har englen Uriel 😇 ved min side nærmest hver dag. Han hjælper mig med at forblive grundet, også igennem svære situationer, hvor jeg kan miste mig selv igen.

Uriel halskæde & armbånd

Jeg har selv designet denne smukke engel Uriel med ønsket om enkelthed og renhed. Halskæden og armbåndet passer til ethvert smykke og outfit med sine enkle linjer. Uriel halskæde er 47 cm lang og har en forlænger på 5 cm, så dens længde altid kan tilpasses. Armbåndet passer til et håndled fra 14-18 cm. Både halskæde og armbånd har en lille rød Jaspis krystal perle, som giver dig endnu mere groundende energi.

Halskæden og armbåndet er lavet af 925 sterling sølv, pålagt med 24kt guld

Dimensioner halskæde: Engel 14,7 x 19,5 mm, kædelængde samlet 47 cm
Dimensioner armbånd: Engel 14,7 x 19,5 mm, kædelængde samlet 15,5 – 20 cm

Efter du har købt smykkerne, får du adgang til siden med alt materiale og ressourcer, som du kan læse mere om længere nede på denne side.

Uriel hjælper dig med at finde balance og ro, så du hviler og står stærkt i dig selv.

Som en del af denne kollektion finder du informationer og redskaber til at arbejde med ærkeneglen Uriel.

… lyt til Uriels toner og lad dig inspirere

Lyt til Uriels healende mudik, som jeg har samlet til dig på Spotify. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

Uriel - Grounding & Styrke - Moni Sattler

Stå stærkt i DIG© selv Workshop, Kort & rød Jaspis krystal

I denne workshop guider jeg dig til at komme hjem til dig selv, til din indre kerne og opdage dine kerneværdier, så du kan står stærkt i dig selv og altid er tro mod dig selv. For når du skal stå stærkt i dig selv, skal du først vide, hvem du er og hvad der gør dig til at være DIG. Igennem denne workshop vil du aldrig igen miste dig selv og du får en klar retning i dit liv. Du får min bedste metode til at forblive tro mod dig selv hver dag, uanset hvilke udfordringer du står op i mod.

Indhold:

  • Vejledning til workshoppen.
  • Guidet meditation.
  • Ærkeenglen Uriel kort. Dimensioner: A6 (105 x 148 mm)
  • Rød Jaspis krystall. Størrelse ca. 1-3 cm (varierer i størrelsen og farven)
  • Din livsændring.
Uriel - Grounding & Styrke - Moni Sattler

Baggrundbillede til din telefon

Uriels smukke vinger som skærmbillede til din telefon! Vær altid mindet om Uriels støtte, endda i de travle dage. Bliv mindet om at lægge telefon til side og hav fokus på dit indre jeg.

Køb dit Uriel smykker her

0