Taknemmelighed Guidet Meditation

Taknemmelighed Guidet Meditation

47 kr. inkl. moms

In stock

47 kr. inkl. moms

Taknemmelighed Guidet Meditation. I denne meditation bliver du guidet til at føle taknemmelighed og kærlighed med lethed, selvom du lige nu føler at du intet har at være taknemmelig for.

Når du føler dig nede og er i dårlig energi, hvordan klarer du dig så? Går du efter junkfood, impulskøb, har dårlig humor, isolerer dig…?

TAKNEMMELIGHED er en sund og powerfyld strategi til at rejse og komme ud af denne midlertidige følelsesmæssige tilstand.

  • Taknemmelighed forvandler “det lidt” du har, til overflod.
  • Taknemmelighed er så meget mere end at sige tak.
  • Taknemmelighed ændrer dit perspektiv på din verden.

Læs mere og lyt til en eksempel nedenunder.

Beskrivelse

Taknemmelighed Guidet Meditation

Men alligevel kan du undre dig over, hvordan du kan finde det positive, når alt virker så dystert og negativt? Det kender jeg alt for godt…

Jeg er typen, der isolerer sig. Jeg vil nemlig ikke være til besvær for andre og har heller ikke lyst til at sprede dårligt humør… Men heldigvis har jeg efterhånden fundet ud af, at det er bedre at række ud til en veninde for at få snakket om min sorg/negativ tanke, eller hvad det nu er jeg går med. Så dette ville være mit tip nr. 1!

Mit tip nr. 2: TAKNEMMELIGHEDS meditaion…
Befinder du dig i en negativ tilstand lige nu eller tit, er du ked af det, sur … Så har jeg lavet en guidet TAKNEMMELIGHEDS meditation til DIG. Denne meditation vil gøre underværker for dig. Jeg elsker selv at lytte til den, nogle gange flere gange om dagen for at højne min energi og få et nyt perspektiv i min situation.

Hvordan tilgår du dine kurser/meditationer på Soulspace (klik her)

Lyt til den korte uddrag af meditationen her, hele meditation varer i lidt over otte minutter.

Længde efter køb: lidt over otte minutter