fbpx

Beskyt din energi med Turmalin krystaller

Back to Blog
Beskyt din energi - Moni Sattler

Hvad er negativ energi?

Der er måske ingen teknologi til at måle den, men du ved sikkert, hvordan negativ energi føles. Den kan komme fra negative mennesker, fra dine omgivelser eller fra din egen psyke. Den kan efterlade dig udmattet både mentalt og fysisk. Negativ energi cirkulerer, og skaber derfor mere negativitet. Det er vigtigt at lære at håndtere negativ energi for dit helbred og din lykke.

På billedet overfor kan du se min illustration af en negativ aura og en aura, når man er fyldt med kærlighed. Aura er menneskelig energi felt. Den kan ses i forskellige farver, som gengiver de mange følelser og energier vi har inden i og omkring os.

Typer af negativ energi

Du kan ikke rigtig håndtere negativ energi, før du lærer dens kilder. Disse tre kilder kan have indflydelse på dine følelser af negativitet:

Negative mennesker

Du har sikkert haft oplevelsen af ​​at føle positiv eller negativ energi fra en person. Nogle forskere mener, at sådan energi er reel og målbar. Andre mener, at mennesker opfanger vrede, tristhed og andre negative følelser, som andre udstråler. Vi er gode til at læse dem gennem verbale og nonverbale signaler, selv når de ikke er åbent udtrykt.

Negative omgivelser

Du har måske oplevet at føle dig meget godt tilpas i nogle omgivelser og utilpas i andre. Nogle gange er det på grund af den oplevelse, du forbinder med stedet. Det er usandsynligt, at du er lige så komfortabel på tandlægens klinik som i en vens hjem. Men der er også tegn på, at de fysiske detaljer i dine omgivelser kan påvirke dit humør. Rod kan for eksempel skabe stress og endda forstyrre din søvn. Omgivelser, der gør dig utilpas, kan beskrives som havende negativ energi.

Negativ selvsnak

Selvsnak er kilden ​​for det meste ikke udtalte tanker, der løber gennem dit hoved. Negative tanker kan skade dit helbred og dit velvære. Mennesker der tænker positivt er mindre modtagelige for forkølelse og har bedre hjerte-kar-sundhed. De er mindre tilbøjelige til at blive deprimerede og tilbøjelige til at leve længere. At være et positivt menneske betyder ikke, at du ignorerer problemer. Det kan være at du har en bedre evne til at håndtere dem.

Tegn på negativ energi

Hvis du har oplevet negativ energi i form af mennesker eller steder, eller hvis du har været involveret i negativ selvtale, kan du opleve disse tegn og symptomer:

Du er kritisk

At være kritisk overfor andre er en måde at give dit ubehag skylden på nogen eller noget andet. Selvom kritik af andre kan få dig til at føle dig bedre i starten, føles det sjældent godt senere, især hvis du har været kritisk foran et publikum.

Du klager meget

Klage sker, når vi udtrykker den negative selv snak fra vores hoveder højt. At klage kan blive en så indgroet vane, at du ikke er klar over, hvornår du gør det. Når du klager, lægger du din negative energi ud, hvor den kan påvirke andre og dig selv. Kan du huske mig sige: Havd du sender ud, det får du tilbage? 😉

Dit helbred lider

Negative følelser kan forårsage stress, hvilket igen påvirker dit helbred. Stress kan ødelægge din krops hormonbalance, svække immunforsvaret og dræne dine positive hjerneaktiviteter. Når du ikke håndterer din negativ energi, kan det forårsage dysfunktion af hjertet og fordøjelsessystemet.

Du kan ikke sove

Gentagne negative tanker er forbundet med dårlig søvnkvalitet. Det er uklart, om mangel på søvn udløser negativ tænkning, eller om de negative tanker holder dig vågen. Måske skaber kombinationen af ​​negative tanker og dårlig søvn en ond cirkel, hvor hvert element gør det andet værre.

Håndtering af negativ energi

Uanset om din negative energi kommer fra andre mennesker, dit miljø eller dig selv, kan du prøve følgende råd for at reducere den:

Håndter negative mennesker

Du vil blive mere glad, hvis du omgås positive mennesker, hvilket kan betyde, at du genovervejer din omgangskreds. Det er måske ikke muligt eller ønskeligt at fjerne alle de negative mennesker fra dit liv. Du kan dog finde måder at bevare positiv energi i deres tilstedeværelse. Det kan være at du forestiller dig en aura af positiv energi omkring dig som et skjold. Du kan også bruge humor til at skabe positiv energi.

Skab et positivt miljø

Ryd op i dit hjem og dit arbejdsområde. Behold de nyttige ting og de ting, du elsker, og kom af med resten. Når du er fristet til at købe flere ting, så husk dig selv, at ting ikke bringer lykken.

Arbejd på dig selv

Der er flere praksisser, der kan hjælpe dig med at komme af med negativ energi:

 • Få regelmæssig motion
 • Spis sund kost
 • Brug tid i naturen
 • Mediter
 • Bær smykker og krystaller mod negativ energi

Meditation til at rense din negativ energi

Du kan bruge denne meditation til at rense din negativ energi.

 1. Find de ting du vil tage med dig til din meditation. Brug dine smykker, englefigurer eller krystaller.
 2. Find et sted hvor du kan være i ro og med dig selv.
 3. Træk vejret og koncentrer dig om din vejrtrækning.
 4. Kom ned, vær i nuet.
 5. Tænk på den negative energi, som du er omringet af. Overvej hvor den kommer fra og hvad den måske vil fortælle dig. Anerkend den. Du kan visualisere den som en sort skygge inden i eller omkring dig.
 6. Nu kan du også kalde ind dine engle og guides for at komme og hjælpe med at rense den negativ energi fra dit space.
 7. Visualiser gyldent lys, som kommer ned fra himlen og lyser direkte på dig. Forestil dig at du bliver omringet af det dejlige lys, som er fyld med varme og kærlighed.
 8. Nu skal du ånde dette lys ind. Når du ånder ud, så visualiser at den sorte skygge af negativ energi forlader din krop og flyder op til universet. Universet ved hvad den skal gøre med den, dette skal du ikke bekymre dig for.
 9. Visualiser hvordan dine smykker med Turmalin krystaller hjælper med at sende den negativ energi ud af hver celle af din krop.Takket være sin dybe sorte farve har Turmalin en stærk energi og evnen til at absorbere negativ energi uden at gå på kompromis med sin egen energi. Fordi den kan absorbere negativitet, kan den både beskytte og rense dig og dit space.Du kan visualisere hvordan krystallerne hjælper med at trække og rense energien ud af din krop gennem denne meditation men også gennem dagen.
 1. Gentag denne rensning øvelse indtil du føler at der ikke er negativ energi omkring eller inden i dig.
 2. Nu kan du side og udtrykke din taknemmelighed for dit liv og alt det gode i dit liv.
 3. Sig tak til engle og universet for altid at støtte dig på din vej.
 4. Stol på, at du er beskyttet og renset af den negativ energi. Fortsæt din dag i fred og ro.

Bær smykker og krystaller der absorberer negativ energi og vær beskyttet i en travl hverdag

Sort Turmalin har evnen til at absorbere negativ energi uden at gå på kompromis med sin egen energi. Fordi den kan absorbere negativitet, kan den både beskytte og rense dig og dit space. Tag smykkerne på inden du går på arbejde, et arrangement eller andet. Bed smykkerne om beskyttelse og fortsæt din dag vedvidende om at du er passet på.

Når du mærker negativ energi, tag fat i dit smykke, visualiser hvordan den absorberer energien og sender ud af din krop.

Det er ok at have negative tanker, de viser os blot at der er noget i vores liv, som vi skal ændre på.

Hvad føler du negativitet omkring?

Når vi f.eks. føler negativitet mod andre mennesker, så er det tit fordi de menensker afspejler noget vi mangler eller ikke kan lide i vores eget liv. Alt hvad vi møder i livet er et spejl af hvad vi har tænkt, et spejl af vores eget liv.

Vær derfor altid taknemmelig for negativ energi. Den er kommet for at vise dig, at det er noget i dit liv du skal ændre eller arbejde på.

Når vi vælger at se på tingere fra forskellige vinkler og med kærlighed, så kan vi komme rigtig langt.

Back to Blog
0