fbpx

Fuldmåne ceremoni

Back to Blog
Fuldmåne ceremoni - Moni Sattler

Hver fuldmåne giver jeg slip for et stykke af den lille Moni…

… Moni, der ikke tror på sig selv.
… Moni, der har brug for, at andre tager sig af hende.
… Moni, der tror hun er ingenting.
… Moni, der ikke tør drømme.

I dag er det fuldmåne, hvad vil du give slip for?

Personlig udvikling er en proces. Du kan ikke ændre dig selv fra den ene dag til den anden. Du skal lære hen ad vejen og gennemgå lektioner. Du skaber et mål for dig selv, du lærer dine skygger og lys at kende, du lærer at danse med dem. Du lærer din livslektie og livets formål. Du lærer dig selv at kende. Du lærer at være dig, den sande dig.
Du tør følge dine drømme.

Hvad kan du lide at lave? Hvad elsker du at lave?
Gør du det i hverdagen? Hvis ikke, hvad holder dig tilbage?

Er det virkelig på grund af de ting du fortæller dig selv? Eller er det i virkeligheden bare dig, der holder dig selv tilbage?

Dig, der finder på alle mulige grunde for hvorfor det og dat ikke er muligt. Hvorfor lige dig ikke kan dette.

I call bullshit!

Tør at være dig
Tør at gøre det du elsker

Kun sådan bliver du VIRKELIG inderligt glad.

Slip det, der holder dig tilbage.
Slip det, der holder dig væk fra dit sande jeg.

Start med at følge månens faser og udvikle dig selv til den du virkelig er og længes efter at være.  Skridt efter skridt bliver du DIG

Fuldmåne ceremoni - Moni Sattler

Fuldmåne handler om  frigivelse, tilgivelse og taknemmelighed.

For at leve et lykkeligt liv skal vi først give slip på de tanker, ideer og overbevisninger, der  holder os tilbage fra vores ægte potentiale. Det giver plads til, at vores ønsker og drømme strømmer ind i vores liv, så fuldmåne ceremoni er en vigtig del af dine ritualer.

Tænk på din fuldmåne ceremoni som en måde at give helt fredeligt slip på alt, der holder dig tilbage. Du beder universet for at støtte din intention om at frigive alt, der holder dig tilbage fra at opnå dine drømme.

Fuldmåne ceremoni

Hvad kan du bruge: Fuldmåne kort, stearinlys, røgelse, måne krystalsæt, månesmykker, kuglepen, journal, noget komfortabelt at sidde på, musik og mere (du må gerne være kreativ)

Giv slip

1. Find et roligt sted hvor du kan udføre din ceremoni. Spil spirituel musik. Tænd et eller flere stearinlys og evt. røgelse for at rense dig selv og dit space. Tag et par dybe vejrtrækninger for at grounde dig selv og være i nuet.

2. Tag dine krystaller og smykker med, som du kan få hjælp og støtte fra og som kan følge dig gennem de restende månefaser.

3. Tænk over en vane, tanke eller begrænset overbevisning, som du vil give slip for. Der kan være rigtig mange, skriv dem ned på et stykke papir, hold dig ikke tilbage.

4. Skriv dem ned, tegn dem. Skriv hvorfor de ikke tjener dig længere og hvorfor du vil slippe dem. Vær ikke bange for at være negativ. Alle negative følelser og overbevisninger om dig selv og andre skal slippes fri nu. De skal have lov til at flyde ud af dig. Vær altid taknemmelig for dine negative følelser, da de viser dig, hvad du ikke ønsker at have i dit liv længere. I stedet for at være ked af, at du har en negativ tanke, så vær glad for at universet viser dig, hvad der ikke tjener dig eller er i balance i dit liv.

5. Nu kan du brænde papiret med de negative vaner, følelser, tegninger. Du kan rive den i stykker og brænde ordene enkeltvis eller brænde hele papir på en gang. Visualiser hvordan de flyder væk i røget til universet, som tager sig af dem for dig. Sig højt, imens de brænder op: ”Jeg slipper mine … (det du har skrevet ned) fri, så jeg kan komme videre og være i fred.”

Tilgivelse

Tilgivelse er så vigtig for at leve et lykkeligt liv. Vi holder ofte fast i tidligere smerte og situationer, som har fået os til at føle os mindre, end vi burde.

Men alt det holder os i en tilstand af negativitet, som vi ideelt set ønsker at give slip på. Tilgivelse betyder ikke at tolerere, hvad nogen har gjort mod dig, men mere at tage beslutningen om at acceptere, hvad der skete og forløse det mentalt.

Nu skal du liste personer eller specifikke situationer, som du føler har bragt dig psykisk smerte som du vil videre fra. Dette hjælper dig med at fortælle universet, hvad du har brug for hjælp til at give slip på.

Du kan ligesom i giv slip sektionen vælge at brænde papiret.

Taknemmelighed

Tag tiden til at mærke efter og være i nuet. Tænk over 10 ting, situationer eller mennesker, i løbet af den sidste måned, som du føler taknemmelighed for.

Tag dig god tid til dette og mærk virkelig påskønnelsen for, hvad der er sket i dit liv. Det kan være at møde en god ven til en kop kaffe, modtage penge, din bil har kørt dig sikkert fra A til B – alt tæller!

Når du har skrevet disse ned, skal du sørge for at takke universet for dine velsignelser.

Fuldmåne mantra:

“Jeg vælger at give slip på alle tanker, situationer og mennesker, som ikke længere tjener mine intentioner. Tak universet, for at erstatte disse udfordringer med kærlighed og lys, så jeg kan komme videre i fred og overgive mig.”

Forbind dig med måne energi og shop min Moon Magic kollektion

Back to Blog
0