fbpx

Hvordan tilkalder jeg engle

Back to Blog
'Din Skytsengel' Michael - Moni Sattler

Hvad er egentlig engle? 

Hvis jeg skulle selv forklare hvad engle er for mig, så vil jeg nok kort og enkelt sige at engle er energi. Engle er universelle, kærlige og intelligente væsner i en ikke-fysisk verden som vores, og de fremtræder i en ikke fast-fysisk form.

Engle er en smuk flydende æterisk energi. De viser sig i farver, lys, lyd, forskellige tegn, ideer og inspiration. Vi kan alle have kontakt med engle, vi bliver kun bremset af vores egne overbevisninger omkring hvad er eller ikke er muligt. 

Hvordan viser engle sig for os?

Vi kan se dem

Det kan de færreste, det er mennesker på dybere plan, som er opvågnet. Det er f.eks. medie og clairvoyanter.

Vi kan se dem i vores indre blik.

Du kan visualisere dem, når du mediterer eller de viser sig for dig i en meditation eller dine drømme.

Vi kan høre dem

Det kan være at du hører en lyd, som du aldrig har hørt før. En lyd som fanger din opmærksomhed og gør at du river dig ud af situationen. Så kan det være en eller flere engle der viser sig for dig og vil fortælle dig noget

Vi kan fornemme dem fysisk eller i vores hjerte. 

Dette er en ubeskrivelig følelse. Når det sker for mig, så får jeg tit gåsehud og føler mig som om jeg var i en helt anden verden for et sekund.

Vi kan dufte dem

Når du dufter en smuk duft, som du ikke kender. 

Vi kan få tegn

Det kan for eksempel være, når noget uventet falder ned, når du ser en fjer på jorden, eller noget helt magisk sker omkring dig.

Vi ser engletal

Ser du tallene 11.11, 12.12, 13.13 …? Så er det tegn på at englene er omkring dig og har noget at fortælle. Du kan dyke endnu dybere og researche hvad de enkelte tal betyder. Der findes en bog “Angel numbers” fra Kyle Gray, hvor han beskriver enhver tal og dens betydning.

Sådan tilkalder du og får forbindelsen til engle

Bønner og alter

Det kan du bruge til at sætte op et alter:

 • Englekort
 • Krystaller
 • Engle figurer
 • Blomster
 • Stearinlys

Kun fantasien sætter grænser, du skal bruge det der giver dig en god energi.

Ved at skabe et engle alter kanaliserer du engleenergi i dit hjem. Tag de ting, som engle repræsenterer for dig, stil dem på dit altar for at kalde ind deres healende energi.

Nedenunder kan du se mit alter med englen Rafael.

Spørg englene om hjælp

Når du sidder i stilheden, så kan du lukke dine øjne og fortælle til englene, hvad du har brug for hjælp med. 

Find et sted, hvor du kan være alene bare for et sekund, tag fat i din englehalskæde eller -armbånd, luk dine øjne og spørg om hjælp. 

Du kan være specifik, du kan sige det højt eller inden i dig. Det er vigtigt at du ikke spekulerer på, hvordan hjælpen kommer. Stol på englene, stol på at de har en løsning for dig allerede. 

Du kan allerede nu sige TAK FORDI I VIL HJÆLPE MIG PÅ VEJ TIL … (udfyld selv). 

Fortsæt din dag med den følelse om at du er beskyttet og løsningen er på vej til dig allerede. De næste timer eller dage kan du prøve at være opmærksom på forskellige tegn fra englene.

 • Du kan spørge om hjælp enten højt eller i dit hoved
 • Forklar alle dine følelser og bekymringer
 • Visualiser lyset rundt om dig, som healer din krop og sjæl
 • Bemærk og følg enhver engle vejledning, tegn, fornemmelse eller inspiration, der kommer til dig i form af intuitive henvisninger om, hvad du skal gøre
 • Bliv ved med at bede om hjælp, indtil du får et svar

Meditation

Du kan meditere og kalde ind dine engle. 

 • Med hjælp af meditations kortet (fra min serie Rafael)
 • Visualiser englene omkring dig
 • Hør englemusikken

Gå en tur i naturen

Naturen er vidunderlig og forbinder os med det spirituelle. Du kan komme væk fra dine hverdagens udfordringer og bekymringer ved at komme i naturen. Mens du går, så kan du stille spørgsmål til englene og høre deres svar.

Når jeg gå tur for at få indsigt og svar fra mine engle, så lytter jeg enten til mit album på Spotify (jeg deler tre album med dig nedenunder). Eller hvis jeg er dyb i skoven, så lytter jeg til skovens vidunderlige lyde. 

Når du slipper dine bekymringer og overgiver dem til dine englene, så kan du være sikker på at der altid kommer et svar til dig i form af inspiration, et tegn, en ide, nogen siger noget, som får dig til at få indsigt til din næste handling… Der er så meget at hente fra universet.

Vi skal blot åbne vores hjerte for englenes og universets vejledning. Vi er og har altid været spirituelle og det er på tide at vi bruger vores fulde potentiale.

Tænd tre stearinlys 

Ved at tænde tre stearinlys i dit hjem, kalder du englene ind.

Jeg har altid troet på engle og at der er meget mere mellem himmel og jord

Mine engle har båret mig der hvor jeg er i dag. Derfor har jeg skabt mit Moni Sattler univers.

For at give andre mulighed for at have en skytsengel altid tæt på eller at kunne give den som gave til en man holder af.

Da jeg skulle starte min uddannelse tilbage i 2016, har jeg selv fået en halskæde af min reserve mor. Denne halskæde har ændret mit liv og jeg vil gerne give denne glæde til andre. 

Disse er mine favorit englesmykker

Hvis du, ligesom mig, tror på engle, så tag et kig på mine smukke skytsengle som jeg selv har designet med ønsket om at bringe kærlighed og lys til andre.

Back to Blog
0