fbpx

Byttepolitik jul 2022

Tusind tak for dit besøg hos mit online smykke og krystal univers.

Alle smykker kan byttes frem til d. 10.1.2023

Følg mig på Facebook og Instagram:

Best sellers

Moni Sattler - Inner Power Activator

“Min mission er at hjælpe dig med at vække din indre styrke og selvtillid for at du kan stå stærk i den du i virkeligheden er, gennem spiritualitet, power smykker, chakra aktivering, energi arbejde og healing.”

Derfor er mine smykker mere end bare smykker. De er redskaber til at huske os på, at slippe det mentale og fysiske pres og leve i nuet. Hvert smykke har en betydning, da de er lavet af stenkrystaller, hvor hver især har en betydning. I de fleste smykker er der engle, som har navne og betydning.


Unikke Smykker

Alle smykker er håndlavet og designet af mig med ønsket om at de støtter dig i hverdagen.

Materiale i top kvalitet

Alle smykker er nikkelfrie, lavet i sterling sølv eller 24 karat forgyldt sterling sølv.

Hvad siger mine kunder


0