fbpx
SE HER!! Moni Sattler udvider til online mentoring | Udforsk mere

Levering mellem Jul og Nytår

Tusind tak for dit besøg hos mit online smykke og krystal univers.

Webshoppen er stadig åben. Bestillinger lavet efter d. 20.12. bliver sendt d. 23. og 29.12. Har du brug for at få din ordre hurtigere, send mig en mail til info@monisattler.com med forespørgsel, eller hvis du allerede har lavet en ordre, med dit ordrenummer og vi finder ud af det <3

Følg mig på Facebook og Instagram:

December best sellers

“Min mission er at hjælpe andre med at få forbindelsen til sig selv. Vi lever i en travlt verden, hvor vi glemmer at give os selv nærvær og tid til egen sjæl .”

Derfor er mine smykker mere end bare smykker. De er redskaber til at huske os på, at slippe det mentale og fysiske pres og leve i nuet. Hvert smykke har en betydning, da de er lavet af stenkrystaller, hvor hver især har en betydning. I de fleste smykker er der engle, som har navne og betydning.


Unikke Smykker

Alle smykker er håndlavet og designet af mig med ønsket om at de støtter dig i hverdagen.

Materiale i top kvalitet

Alle smykker er nikkelfrie, lavet i sterling sølv eller 24 karat forgyldt sterling sølv.

Smykker - Moni Sattler

“At designe englesmykker og engledekorationer forbinder mig med en verden, fyldt med fred, ro og kærlighed.”

De fleste af mine produkter relaterer til engle og krystaller. Jeg har altid haft en forbindelse med den spirituelle verden, bl. a. englene. Jeg har udvidet min interesee og er certificeret engle og krystal healer.

Vi mennesker er forskellige og tror på forskellige ting. Betydningen jeg giver hvert mit smykke er baseret på min viden og erfaring med den spirituelle verden. Betydningen skal inspirere dig og positivt påvirke dit liv og fremtid.

Smykkerne er lavet i et feminint look med sans for detaljer og æstetik. Hvert smykke har mindst en Swarovski© krystal i som gør smykket magisk, interessant og anderledes. Swarovski© krystaller er lavet, så de minder om diamanter men ikke koster så meget som diamanter.

Jeg bruger den bedste kvalitet af sterlingsølv, som er pålagt med et lag af Rhodium eller 24kt guld. Disse dele er uden nikkel og med et 925 Sterling sølv stempel.

Moni Sattler smykker er specielle med sin kombination af guld og sølv stykker, farverige krystalsten og smukke Swarovski© krystaller, samt deres spirituelle touch.

Jeg bruger lang tid på hvert smykke for at finde den rette kombination som passer sammen, æstetisk og energimæssigt.

Udover smykker med perler, hvor jeg sætter flere dele sammen, så designer jeg også mine egne unikke engle vedhæng, som bliver støbt i Sterling sølv.

Mit smykke brand hedder Moni Sattler, det er mit eget navn. Jeg har valgt mit eget navn fordi jeg afspejler mit liv i smykkerne. Jeg har ikke altid haft den store selvtillid. Med tiden fandt jeg dog ud af, at jeg kan styre mit eget liv og mine egne tanker. Jeg bestemmer selv, hvordan mit liv bliver og dette budskab vil jeg gerne sende ud til alle i verden.

”Det bedste sted at starte din rejse, er hos dig selv”.

Kærligst Moni

Hvad siger mine kunder


You've just added this product to the cart: