Power englemedaljon JOPHIEL halskæde sølv

Moni Sattler

Power englemedaljon JOPHIEL halskæde sølv

777 kr. inkl. moms

In stock

777 kr. inkl. moms

Power englemedaljon JOPHIEL halskæde – Aktiver din indre styrke og stå stærkt i den du er … Mere end bare et smykke

Power englemedaljon JOPHIEL, Guidet meditation, Spotify album, Aktiveringskort med power mantraer, Baggrundsbillede til mobil

I denne kollektion finder du smykker og redskaber, som jeg har skabt til at hjælpe dig med at finde din selvtillid og energien til at kunne stå op for sig selv og at være den du i virkeligheden er. Denne kollektion er designet til at du finder styrken til at være fri, styrken til at være DIG selv.

Ærkeenglen Jophiel vækker din indre styrke gennem dit Solar Plexus chakra, så du kan stå stærkt i den du er og står op for dig selv i livet. Hendes mission er at støtte dig i alle dine handlinger, så du foretager dem i selvtillid og troen på dig selv. Jophiels energi er kanaliseret i denne smukke halskæde.

Kollektionen består af:

  • Englemedaljon med 80 cm lang kæde
  • Guidet meditation til at aktivere din indre styrke
  • Aktivertingskort med selvtillids mantraer
  • Baggrundsbillede til din mobil
  • Spotify album

SE ALT INDHOLD HER

Beskrivelse

Power englemedaljon JOPHIEL

JOPHIEL er en del af mit logo, den står med spredte arme, som er symbolet på styrke, selvtillid og personlig power. Power englemedaljon halskæde JOPHIEL kommer med en 80 cm kæde, så den er nem at tage på og du er altid beskyttet og mindet om JOPHIELs stærke energier.

Halskæden er lavet af 925 sterling sølv, pålagt med 24kt guld (forgyldt version) eller et lag af platin (sølv version).

Dimensioner halskæde: 18 mm x 23,9 mm, kædelængde 80 cm

Efter du har købt smykket, får du adgang til siden med alt materiale og ressourcer, som du kan læse mere om længere nede på denne side.