fbpx

Månesten

Back to Blog
Månesten - Moni Sattler

Månesten

Nye begindelser, Manifestation

Månesten er en sten til “ny begyndelse”. Månesten er en sten af indre vækst og styrke. Den beroliger dig i stress situationer, stabiliserer dine følelser og giver ro. Månesten forbedrer intuitionen, fremmer inspiration, succes og lykke i kærlighed og forretningssager.

Månesten hjælper fordøjelsessystemet, assimilerer næringsstoffer, eliminerer toksiner og væskeretention. Den afbalancerer hormonelle cyklusser og er fremragende til PMS, graviditet, fødsel og amning. Månesten er også gavnligt for mænd, som er i gang med at åbne sit følelsesmæssige selv.

Manifestation

En af de mest powerfulde måder at manifestere dine intentioner på, er ved at tilpasse din manifestations proces til måne cyklussen. Månens naturlige cyklus giver dig mulighed for at sætte nye intentioner og styrke de eksisterende, på forskellige tidspunkter i cyklussen. Månesten forbinder dig med Månens energier, især fuldmånen, og derfor er den et kraftfuldt manifestationsværktøj.

Når du bruger Månesten som en del af dine manifestationsritualer, skal du programmere dine krystaller eller smykker med den hensigt, du vil fokusere på. Energien i dine krystaller eller smykker, kombineret med månens energi, vil forstærke din intention, samt løfte din vibration og styrke din evne til at manifestere. Du kan bruge denne krystal under ved hvilken som helst del af måne cyklussen, men den er især kraftig på fuldmånen og i dagene lige før og efter fuldmånen.

Chakra: Alle

Produkter med Månesten

Back to Blog
0