fbpx
FØDSELSDAGSFEST!! Du er inviteret se de gode tilbud | Klik her
Moni Sattler
Moni Sattler

Power englemedaljon – Aktiver din indre styrke

… Mere end bare et smykke

Power Englemedaljon, Guidet meditation, Spotify album, Aktiveringskort med power mantraer, Baggrundsbillede til mobil

I denne kollektion finder du smykker og redskaber, som jeg har skabt til at hjælpe dig med at finde din selvtillid og energien til at kunne stå op for dig selv og at være den du i virkeligheden er. Denne kollektion er designet til at du finder styrken til at være fri

Power Englen står med spredte arme, som symbolet på styrke, selvtillid og personlig power

Inspireret af min egen transformations process

Jeg har været gennem større transformations process, som har inspireret mig til at designe og skabe dette smykke. Gennem denne process har jeg fundet og aktiveret min indre styrke og brugt den til at komme igennem et stort livs udfordring.

Jeg har givet mig selv lov til at gøre det, der gør mig glad og det, der bringer mig tættere på mine mål, så jeg kan være mig selv. Os mennesker gør alt for ofte det, hvad andre siger, at vi skal og vi glemmer desværre at lytte til vores sande ønsker og behov. Med dette smykke ved dit hjerte bliver din indre styrke aktiveret, du bliver altid mindet om den og du er altid guidet af Power Englen.

I sammenspil med meditationen, power mantraer og telefon baggrundsbillede, så er du altid omringet af en stærk energi. Du kan være lige den du ønsker at være, du har ret og styrken til det. Nu er det på tide til at udleve din sande jeg og jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej til det.

Power Englemedaljon

Englen er også en del af mit nyt logo, den står med spredte arme, som er symbolet på styrke, selvtillid og personlig power. Power englemedaljon halskæde kommer med en 80 cm kæde, så den er nem at tage på og du er altid beskyttet og mindet om Power Englens stærke energier.

Halskæden er lavet af 925 sterling sølv, pålagt med 24kt guld (forgyldt version) eller et lag af platin (sølv version).

Dimensioner halskæde: 18 mm x 23,9 mm, kædelængde 80 cm

Efter du har købt smykkerne, får du adgang til siden med alt materiale og ressourcer, som du kan læse mere om længere nede på denne side.

Du kan altid kalde din Power Engel til dig for at bede ham om at aktivere din indre styrke, give dig modet og guide dig til at stå stærkt i dig selv

… lyt til Power englens toner og bliv empowered

Lyt til min musik, som hjælper med at aktivere din indfre styrke. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

Aktiveringskort med power mantraer

Tilkald Power englens styrke og support med hjælp af dette unikke kort, som jeg selv har skabt med meget kærlighed og omtanke for de visuelle elementer. Gul er farven af Solar Plexus chakra, som Power Englen er forbundet med. Solar Plexus er centre af din selvtillid, din indre styrke, af evnen til at stå stærkt i dig selv. Dette kort aktiverer dit Solar Plexus og din indre DIG. Kortet fungerer også som aktivering for Power Englens støttende energi. Der er gemt lightcodes, healende og aktiverende energi til at støtte dig på vejen til din selvtillid og indre styrke.
Lav dit eget alter i dit hjem for at aktivere din power, brug det til meditation og læs power mantraer hver morgen inden din dag starter. Du kan læse mere om hvordan du skaber et alter og bruger mantraer på kortet på medlemsiden.

Kortets dimensioner: A5 (148 x 210 mm)

Moni Sattler

Baggrundsbillede til din telefon

Aktiveringskort som skærmbillede til din telefon! Vær altid mindet om Power Englens stærke energi, endda i de travle dage. Bliv mindet om at lægge telefon til side og hav fokus på dit indre jeg.

Produkter i serien

Køb dit Power smykke og få adgang til redskaberne allerede nu!

You've just added this product to the cart: