fbpx

Power englemedaljon JOPHIEL
Aktiver din indre styrke og stå stærkt i den du er

… Mere end bare et smykke

Power Englemedaljon JOPHIEL, Guidet meditation, Spotify album, Aktiveringskort med power mantraer, Power mantraer som audiofil, Baggrundsbillede til mobil

I denne kollektion finder du smykker og redskaber, som jeg har skabt til at hjælpe dig med at finde din selvtillid og energien til at kunne stå op for dig selv og at være den du i virkeligheden er gennem englen JOPHIEL og dit Solar Plexus chakra. Denne kollektion er designet til at du finder styrken til at være fri.

Power Englen JOPHIEL står med spredte arme, som symbolet på styrke, selvtillid og personlig power

Ærkeenglen Jophiel viser dig din indre skønhed gennem dit Solar Plexus chakra. Hun hjælper dig med at elske dig selv som du er. Hun vækker din indre styrke, så du kan stå stærk i den du er og står op for dig selv i livet. Hendes mission er at støtte dig i alle dine handlinger, så du foretager dem i selvtillid og troen på dig selv. Hun vil vise dig at du er det skønneste menneske i denne verden.

Inspireret af min egen transformations process

Jeg har været gennem større transformations process, som har inspireret mig til at designe og skabe dette smykke. Gennem denne process har jeg fundet og aktiveret min indre styrke og brugt den til at komme igennem et stort livs udfordring. Alt det med hjælp af ærkeenglen JOPHIEL.

Jeg har givet mig selv lov til at gøre det, der gør mig glad og det, der bringer mig tættere på mine mål, så jeg kan være mig selv. Os mennesker gør alt for ofte det, hvad andre siger, at vi skal og vi glemmer desværre at lytte til vores sande ønsker og behov. Med dette smykke ved dit hjerte bliver din indre styrke aktiveret, du bliver altid mindet om den og du er altid guidet af Power Englen JOPHIEL.

I sammenspil med meditationen, power mantraer og telefon baggrundsbillede, så er du altid omringet af en stærk energi. Du kan være lige den du ønsker at være, du har ret og styrken til det. Nu er det på tide til at udleve din sande jeg og jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej til det.

Power Englemedaljon JOPHIEL

Englen JOPHIEL er også en del af mit nyt logo, den står med spredte arme, som er symbolet på styrke, selvtillid og personlig power. Power Englemedaljon JOPHIEL halskæde kommer med en 80 cm /45 cm kæde (vælg selv), den er nem at tage på og du er altid beskyttet og mindet om JOPHIELS stærke energier.

Halskæden er lavet af 925 sterling sølv, pålagt med 24kt guld (forgyldt version) eller et lag af platin (sølv version).

Dimensioner halskæde: 18 mm x 23,9 mm, kædelængde 80 cm/ 45cm

Efter du har købt smykket, får du adgang til siden med alt materiale og ressourcer, som du kan læse mere om længere nede på denne side.

Du kan altid kalde din Power engel JOPHIEL til dig for at bede hende om at aktivere din indre styrke, give dig modet og guide dig til at stå stærkt i dig selv

… lyt til Power englen JOPHIELs toner og bliv empowered

Lyt til min musik, som hjælper med at aktivere din indfre styrke. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

Aktiveringskort med power mantraer

Tilkald Power englens JOPHIEL styrke og support med hjælp af dette unikke kort, som jeg selv har skabt med meget kærlighed og omtanke for de visuelle elementer. Gul er farven af Solar Plexus chakra, som Powerenglen JOPHIEL er forbundet med. Solar Plexus er centre af din selvtillid, din indre styrke, af evnen til at stå stærkt i dig selv. Dette kort aktiverer dit Solar Plexus og din indre DIG. Kortet fungerer også som aktivering for Power englens JOPHIEL støttende energi. Der er gemt lightcodes, healende og aktiverende energi til at støtte dig på vejen til din selvtillid og indre styrke.
Lav dit eget alter i dit hjem for at aktivere din power, brug det til meditation og læs power mantraer hver morgen inden din dag starter. Du kan læse mere om hvordan du skaber et alter og bruger mantraer på kortet på medlemsiden.

Kortets dimensioner: A5 (148 x 210 mm)

Power mantraer kommer også indtalt som en audiofil, så det er nemt for dig at arbejde med. Derudover får du en guidet meditation til at aktivere din indre styrke.

Moni Sattler

Baggrundsbillede til din telefon

Aktiveringskort som skærmbillede til din telefon! Vær altid mindet om Power Englens JOPHIEL stærke energi, endda i de travle dage. Bliv mindet om at lægge telefon til side og hav fokus på dit indre jeg.

Køb dit Power smykke og få adgang til redskaberne allerede nu!

0