Moneyflow – krystal sæt OPHØR

Moneyflow – krystal sæt OPHØR

97 kr. inkl. moms

Out of stock

97 kr. inkl. moms

Moneyflow – krystal sæt OPHØR. Hvis du vil tiltrække penge og velstand i dit liv, skal du bruge netop disse krystaller. De er velegnet til at hjælpe dig med at øge din selvtillid, viljestyrke, beslutsomhed og held. Du bliver støttet i at nå dine personlige, økonomiske og professionelle mål.

Disse krystaller er dine krystal økonomi-rådgivere, der giver dig velstående energi og støtte på din rejse. Jo mere du fokuserer på det, du ikke har, jo mere lukker du for overflodens energi. For at tiltrække muligheder er du nødt til at udstråle med velstandens og positiv energi. Dette sæt vil forbedre din energi med selvtillid, fokus, motivation og optimisme, så du kan føle dig rig på livet. Når du sender et hav af positiv energi ud, vil den positive rigdom vende tilbage til dig 10 gange mere.

Sættet består af:
Aventurin: Rigdom, Selvtillid, Optimisme
Malachit: Beskytter for lave energier, Overflod, empowerment
Tigerøje: Beskyttelse, Klar tænkning, Personlig empowerment, Integritet, Viljestyrke
Pyrit: Viljestyrke, Fokus, Tiltrækker penge, Overflod, Balance
Citrin: Fantasi, Manifestation, Selvtillid, Velstand, Positiv energiKort med affirmationer og betydning af krystaller

OBS! Alle sten og krystaller er fra naturen og derfor er de unikke, der kan derfor forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme. Alle krystaller er blevet nøje udvalgt af mig, og jeg gør alt for at sende den bedste energi ud til dig.

Availability: Ikke på lager

Beskrivelse

Moneyflow – krystal sæt OPHØR

Vær obs på at alle sten er unikke, de kan derfor variere i udseende og størrelse.

Følg mig på Facebook eller Instagram.