fbpx

Hvad er spiritualitet?

Back to Blog
Hvad er spiritualitet - Moni Sattler

Spiritualitet er ikke noget skørt, som mange mennesker tror at det er.
Det handler heller ikke om at være religiøs eller gå i kirke.

Lad mig fortælle dig, hvad spiritualitet er for mig:

Spiritualitet er at tro på, at der er mere mellem himmel og jord.

Spiritualitet er at være dig.
Spiritualitet er at lytte til din intuition i stedet for at lytte til meninger omkring dig.

Det er din visdom.
Din indre stemme.

Det er, når du følger din mavefornemmelse og ikke det, hvad andre siger, eller hvad verden siger er rigtigt at gøre.
Det er at være dig.
At følge din mission.

Det er forbindelse til universet.
Til dit højere jeg.
Til din sandhed.
Til hvorfor du er her, og hvad din mission er i livet.

Spiritualitet er venlighed.
Det er at se alt med kærlighed.
Det er forståelse.
Det er accept.
Det er taknemmelighed.

Det er at vide, at kun kærlighed er sandt.

Spiritualitet handler om at se hinsides. (“To see beyond” på engelsk)
Om at lede efter årsagen i alt omkring dig.

Spiritualitet er:
At være opmærksom på dit liv.
At se tingene anderledes.
At leve i flow.

Stop med at have travlt med alt muligt, som ikke betyder noget.
Lev dit liv.
Nyd de små ting.
Tænk ikke så meget over tingene.
Lev i nuet.

Tro på din vej.
Tro på, at livet kommer med lektioner, i stedet for at se det som straf.
Tro på, at du er her af en grund.

Find din grund.
Din livslektie.
Det du brænder for.

VÆR DIG

Måne ørering - Moni Sattler

Jeg er en ung kvinde, som har lært mange lektier gennem livet og er taknemmelig for hver og en, uanset hvor hårde de var. Jeg er en fighter, jeg er ikke altid i det bedste humør, som det må se ud på de sociale medie, mine skygger kommer og går.

Men spiritualitet har hjulpet mig til at finde vejen til at gå hånd i hånd sammen med mine skygger. Spiritualitet har vist mig meningen i livet, min vej, mine drømme.

Spiritualitet har hjulpet mig til at finde min værdi, til at tro på mig selv, til at elske mig selv, til at acceptere mig selv som jeg er, med alle mine fejl. Spiritualitet har vist mig, at jeg skal være taknemmelig for de slag livet har bragt med sig. Spiritualitet har vist mig min livslektie.

At være spirituel giver mig styrke til at gå fremad og stå op for den jeg er.

Jeg er ikke mere spirituel eller mere speciel end dig. Jeg inkorporere bare min spiritualitet i alt, hvad jeg laver, så selv de mest hverdagsagtige opgaver får mening og hjælper mig til at vokse som person. Jeg lærer hele tiden lektier, arbejder på at tilgive mig selv og andre og praktiserer mindfulness.

Selvfølgelig er nogle dage bedre end andre. Men med en spirituel tankegang kan alle dage føles som en sand gave.

Her er syv praksisser, du kan inkorporere i dit liv hver dag, som vil hjælpe dig til at leve mere spirituelt:

Meditation

Prøv at begynde hver dag med en meditation, selvom det kun er i et minut. Dette vil give dig mulighed for at starte din dag fra et sted med fred, og føle dig mere centreret og jordforbundet. Meditation har bragt så mange positive ændringer i mit liv, herunder at føle mig mindre stresset, have mere tålmodighed, sove bedre, at have en dybere forbindelse til mit indre jeg og have mere medfølelse for mig selv og andre.

Jeg begyndte at meditere for tre år siden med et par minutter om dagen, og med et par ugers mellemrum tilføjede jeg et minut eller to. Nogen gang mediterer jeg 10 og nogen gang 1 minut om dagen. Tiden betyder ikke så meget, som at være konsekvent. Det er bedre at meditere i fem minutter hver eneste dag, end 20 minutter to gange om ugen. Men husk at det er bedre at meditere to gange om ugen end slet ikke.

Du kan finde en mini guide til meditation her.

Englekort

Gennem årene har jeg købt en masse englekort, som jeg bruger intuitivt til at lægge, når jeg har brug for svar fra universet. Jeg lægger kort en eller flere gang om dagen, alt efter hvordan jeg har det. Jeg bruger kortene til at give mig svar på noget bestemt eller blot for at inspirere mig på dagen. 

Det er forbløffende, hvor inspireret du kan blive fra at læse budskaber på kortene og i guidebogen.

Du kan finde mange forskellige englekort hos min veninde Janis på hendes webshop og hvis du bruger koden moni15, så får du 15% rabat på adskillige kortsæts <3

Vær taknemmelig

At bringe mere taknemmelighed ind i dit liv er en game changer. Jeg er overbevist om, at jo mere taknemmelighed du udtrykker, jo mere vil universet give dig at være taknemmelig for.

Her er et par enkle måder at øve taknemmelighed på:

Så snart du åbner dine øjne om morgenen, så tænk på én ting, du er taknemmelig for. Måske er det simpelthen at være i live, måske er det solen, der skinner gennem dit vindue, eller en du elsker, der putter sig i sengen med dig.

Før en taknemmelighedsdagbog. Jeg har en journal, som jeg bruger til min daglig skrivning og til at skrive ned, hvad jeg er taknemmelig for. Det er en fantastisk måde for at sætte pris på de store og små ting i livet.

Brug tid i naturen

Jeg bor i et hus i Ikast med en stor have, hvor jeg har lavet en mindfulness hjørne med en rosenbue og blomster. I sommeren tilbringer jeg hver morgen der. Jeg har en hund, som jeg elsker at gå ture med, vi går her i Ikast og også i skoven.

Jeg elsker at kigge på himlen, om dagen eller om natten. Jeg suger alt fra naturen ind.

Kig på himlen i stedet for at rulle igennem facebook eller instagram, se hvordan græs og træer danser med vinden, tag en tur og træk frisk luft ind i din krop.

Det er fantastisk hvad naturen kan gøre med en.

Vær åben over for tegn fra universet

Jeg tror ikke på tilfældigheder, men jeg tror på universets sinkronicitet. Når tingene “bare løser sig”, tror jeg på, at det er universet, der viser os, at vi er beskyttet.

Nogen gang er det nemmere at slippe tanken og frygt for, hvad der skal ske og lade universet tage sig af det. At leve med dette livssyn gør, at virkelig positive oplevelser opstår praktisk talt på daglig basis.

Arbejd med dine chakraer

De 7 chakraer er centrer med energi i din krop, der er placeret mellem starten af rygsøjlen hele vejen op til toppen af hovedet. Disse 7 energicentre, drejer, pulserer og vibrerer hele tiden, og de hjælper dig med at leve et fyldt og meningsfuldt liv.

Dine Chakraer indeholder universel energi, der altid har været der. Denne energi bliver opdelt i din krop og vokser konstant, krymper og bevæger sig. Når de er ude af balance eller blokeret, bliver de områder af dit liv som Chakraer repræsenterer påvirket. Chakraer i balance og ude af balance kommer til udtryk på den måde vi opfører, føler os på, samt de valg vi træffer.

Ved at arbejde med chakra kan du nemmere identificere hvad du evt. mangler eller hvor en blokering stammer fra. Jeg elsker at identificere mine følelser og derefter den pågældende chakra. Efter det vælger jeg smykker og tøj, som jeg skal have på. Dermed bliver den pågældende chakra balanceret.

Læs mere om chakra i mit blogindlæg her.

Bær smykker, der forbinder dig med din intention

Som nævnt, så elsker jeg at identificere hvordan jeg har det og så vælger jeg smykker derefter. Smykkerne påvirker mig med deres healende energier og de minder mig om at jeg skal huske mig selv og det jeg går efter. Hver dag er en gave og når vi husker os selv, i stedet for at løbe løbsk og have travlt med ting der ikke betyder noget, så får vi virkelig en meget mere indsigtsfyldt og betydningsfyldt liv. Det er efterhånden grunden til jeg har skabt Moni Sattler smykkeunivers.

Du kan se alle mine intentions smykker liger her:

Manifestation & selvtillid

Velstand & optimisme

Ro & kommunikation

Spiritualitet & meditation

Back to Blog
0