fbpx

Mantra – Hvad er det og hvordan bruger du det til din fordel

Back to Blog

Mantra

Hvad er det og hvordan bruger du det til din fordel

Hvad tænker du, når jeg siger til dig at alt du har og den du er i dag, har du selv skabt. Hvordan? Med dine tanker, forventninger, overbevisninger.. Kort sagt med din energi. Ved at bruge mantraer, kan du manipulere denne energi og skabe det du ønsker.
Alt kommer an på, hvilken energi du vibrerer med, altså sender til universet og denne energi tiltrækker du så i dit liv og dermed skaber energien alt du har og oplever.

Hvordan fungerer et mantra?

Alt er energi. Den måde du taler til dig selv er det du får, fordi du dermed skaber energien indeni og omkring dig. Du vibrerer med denne energi og sender til universet. Dermed manipulerere du hvad du får tilbage fra universet: “What you ask for, you shall receive.” Mantraer omprogrammerer din indre verden, dine overbevisniger og tanker. Mantraer skifter din energi til den energi du ønsker at vibrere med.

Lad os lave et eksperiment. Prøv at sige til dig selv 10 gange: “Jeg elsker mig selv.”
Inden du starter, mærk energien i din krop.
Gå i gang og mens du gør det, så visualiser et lys, der lyser op i dit hjerte centre. Mærk energien af dette mantra dybt i kroppen.
Når du er færdig, mærk energien i din krop. Kan du mærke en energi skifte?
Jeg er 100% sikker på at du kan og dette er et bevis på, hvor kraftfuld mantra arbejde er.

Psst jeg vil bare fortælle dig, at der venter en lille gave på dig i bunden af dette opslag.

Hvornår og hvordan?

Der er ingen regler, kun tips og tricks. Du skal helst gøre hvordan det føles rigtigt for dig men en begynder regel kunne være at skrive dit mantra ned i din journal og sige det højt hver morgen, lige efter du står op, og hver aften, inden du falder i søvn. Når du siger mantraet, så skal du virkelig mærke følelsen af mantraets betydning i kroppen, altså som om det allerede var virkeligheden lige nu.

Hvor lang tid skal du bruge et mantra?

Så længe du har brug for energi skiften, som mantraet skal bringe til dig. Du skal altid individuelt vurdere, om det du har ønsker stadig er aktuelt, altså om mantraet føles stadig rigtigt for dig. Du kan altid justere i mantraet. Du kan stoppe med at bruge et mantra, når du føler at du har opnået det, som du ønskede med det.

Når du på et tidspunkt i dit liv føler at du har brug for hjælp igen, så brug mantraet igen. Der er intet rigtigt eller forkert. Lyt til dig selv, din krop og sjæl og gør hvad der er rigtigt for dig.

TIPS:

  • Optag dit mantra på telefonen og lyt til den lige efter du vågner op. Vores underbevidsthed er bedst programmbar i denne tid.
  • Læs eller lyt til mantraet inden du falder i søvn.
  • Skriv mantraet på dit telefon baggrundsbillede, så du altid bliver mindet om det.
  • Skriv mantraet på post its og hæng op i huset, på spejl eller skabe. Der hvor du opholder dig mest og bliver mindet om mantraet.
  • Sig mantraet så mange gange gennem dagen indtil det føles rigtigt og i alignment i din krop og sjæl.
  • Giv ikke op og bliv ved, det handle om udholdenhed og tager tid, da du skal omprogrammere din underbevidsthed til at tro på affirmationen og det kan være udfordrende og hænger af hvor dybt dine overbevisninger sidder. Når du arbejder med en affirmation, hvor du ved at du dybt inden i ikke tror på den, så er det en god start at du er bevidst om det og derfor ved at det kan tage tid.

FirstAid mantra – FREEBIE

Når det virkelig brænder på, bruger jeg dette mantra fra Luoise Hay. Det tager dig udefra det dybeste sorte hul og højner din energi. Brug mantraet som jeg beskriver oppe og derudover så hent mit gratis baggrundsbillede til din telefon. Vi bruger vores telefon så aktivt, så hvorfor ikke gøre det til et energi redskab? Jeg håber af hele mit hjerte, at min gave vil skabe energi skifte i din situation. Du har fortjent ikke andet end at have det godt!

Du kan hente baggrunden ved at klikke på billeder nedenunder, der er danksk og engelsk version 🙂

Skift energien ved at bære smykker med intentionen

Jeg elsker at bære smykker. Og jeg elsker dem endnu mere, da hvert smykke har en intention, som hjælper mig med at højne min energi. Find det smykke, der passer bedst til din nuværende situation nedenunder. Du kan filtrere mellem de forskellige intentioner i menuen.

Back to Blog
0