fbpx

Find vejen til DIG© selv og gør det bedste ud af dit liv

Få balance, ro, forståelse for dig selv og andre, god energi, overskud, selvtillid, styrke, autenticitet og gør det du allermest brænder for

Det er min mission hver dag, at være mig selv. Jeg lever for at være den bedste udgave af mig selv og gøre det jeg allermest elsker og drømmer om. Det er en stor gave at kende sig selv og gøre det der opfylder min sjæl med kærlighed, fred og ro. At tro på mine evner og at ikke være bange for at være 100% den jeg er, den skæve mig, den mærkelige mig, den anderledes mig, det er friheden.

Friheden at være DIG selv er det mest opfyldende følelse at leve med. Ingen og intet kan definere hvem du er, ikke dine problemer eller udfordringer du har, ikke ting du ejer, ikke din fortid. Det er alene dig selv der definerer hvem du er og hvad du vil i livet.

Du har altid valget at vælge på ny. Du kan altid gøre noget nyt, springe ud af din komfortzone, vælge ny retning. Det vigtigste er at du gør det udefra dit hjerte, udefra din indre stemme og ikke udefra hvad andre fortæller dig.

Her finder du redskaber, der hjælper dig med at finde vejen til DIG© selv. Alle kan miste retningen en gang i mellem, men det vigtigste er at du finder dig selv igen og følger hvad din sjæl kalder efter.

At forfølge dit sjælskald er hverdags opgave. Da du hele tiden bliver stillet overfor nye oplevelser, udfordringer, nye situationer… Der er ingen anden vej end at se virkeligheden i øjnene og komme igennem.

Alle mine smykker og spirituelle redskaber skaber jeg selv med ønsket om at støtte dig i hverdagen, så du altid finder vejen til DIG selv. Du er smuk og enestående. Du er her for at skinne med dit lys og være dig selv. Mine smykker og redskaber hjælper mig med altid at være mig selv. Det samme ønsker jeg for dig.

Tak fordi du vælger at gå din rejse sammen med mig.

Start din rejse nu

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlige udvikling.

Start din rejse nu

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlige udvikling.
 • Engleforbindelse: Guidet Meditation

  33 kr. inkl. moms
 • Chakra Healing 2.0 kortsæt MED skarpe kanter

  55 kr. inkl. moms
 • 11.11. Modtag overflod: Guidet Meditation

  47 kr. inkl. moms
 • Angel Guidance kortsæt

  147 kr. inkl. moms
 • Jeg er Energi Arbejder – workshop

  647 kr. inkl. moms
 • Find dit livsformål: Aktiv workshop

  111 kr. inkl. moms
 • Skab plads til mere tid i dit liv Guidet Meditation

  47 kr. inkl. moms
 • Taknemmelighed Guidet Meditation

  47 kr. inkl. moms
 • Befri dig fra negativ energi påvirkning

  47 kr. inkl. moms
 • Tre Chakra Nøgler til daglig balance

  187 kr. inkl. moms
 • 21 dage Chakra Healing Program

  147 kr. inkl. moms
 • Chakra Healing 2.0 kortsæt

  187 kr. inkl. moms

… Eller book en 1:1 Power coaching session med mig

Forestil dig at du endelig går for dig selv og laver det du brænder for og opnår dine drømme gennem power coaching, mindset og energi arbejde og spirituelle redskaber, som du får af mig. Jeg hjælper dig med at finde hjem til DIG© selv og stå stærkt i den du er.
Moni Sattler - Inner Power Activator

Hvem er jeg:

Jeg hedder Moni

Jeg har selv været på en kæmpe selvudviklings rejse og har fundet mig selv gennem energi arbejde. Jeg har udviklet mine egne healing metoder for at komme hvor jeg er i dag. Der er ingen dag uden at jeg er forbundet til mit højere jeg.

Vi udvikler os hele tiden og det er derfor vigtigt at skabe en daglig spirituel praksis for altid at tjekke op med os selv, om vi er på den rigtige vej. Den vej vi vil gå i livet. Jeg tror på, at vi er her af en bestemt grund. Vi er her for at udleve vores potentiale og nyde livet! Lave det, der gør os mest glad, det der lyser vores hjerte op.

Vi er her for at leve det liv, vi så meget ønsker at leve. Dertil har vi brug for bevidsthed omkring vores energi, vores værdier, mønstre, sind krop og sjæl.

Mit formål er at være lys og inspiration for andre i verden. Jeg er her for at give dig redskaber til din egen healing, jeg er her for at heppe på dig på din vej gennem livet. Der er en grund til at du har fundet netop min side 🙂

Du er unik, du er her af en grund, find dig selv og bliv ved med at være DIG. Verden har brug for netop dig.

Vær en del af Soulspace fællesskabet

I min Soulspace gruppe finder du høj energi, inspiration til energi arbejde, jeg deler min viden og erfaringer, inviterer dig til kurser og meget mere. Det er vigtigt at være omgivet af ligesindede mennesker, så du kan opretholde din god energi og blive støttet i dine drømme og ambitioner. Bliv medlem af min gruppe, det er helt gratis og du er hjertelig velkommen.

0