fbpx

Find vejen til DIG© selv og gør det bedste ud af dit liv

Få balance, ro, forståelse for dig selv og andre, god energi, overskud, selvtillid, styrke, autenticitet og gør det du allermest brænder for

Friheden at være DIG selv er det mest opfyldende følelse at leve med. Ingen og intet kan definere hvem du er, ikke dine problemer eller udfordringer, ikke de ting du ejer, heller ikke din fortid. Det er alene dig selv, der definerer hvem du er og hvad du vil i livet.

Du kan altid vælge igen. Du kan altid gøre noget nyt, springe ud af din komfortzone og vælge ny retning. Det vigtigste er, at du følger dit hjerte og ikke hvad andre fortæller dig.

Jeg skaber redskaber, der hjælper dig med at finde vejen til DIG© selv og stå stærkt i den du i virkeligheden er.

Du er her af en grund, du har et livsformål, som jeg hjælper dig med at udforske og giver dig redskaber til at forblive på den rette vej. Vi bliver mødt med modstand og forskellige udfordringer hele tiden og det vigtigste er, at kunne arbejde igennem dem og vende dem til din fordel.

Du kan meget mere end du tror!

Start din rejse nu

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlige udvikling.

Start din rejse nu

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlige udvikling.
Moni Sattler - Inner Power Activator

Hvem er jeg:

Jeg hedder Moni

Jeg har selv været på en kæmpe selvudviklings rejse og har fundet mig selv gennem energi arbejde. Jeg har udviklet mine egne healing metoder for at komme hvor jeg er i dag. Der er ingen dag uden at jeg er forbundet til mit højere jeg.

Vi udvikler os hele tiden og det er derfor vigtigt at skabe en daglig spirituel praksis for altid at tjekke op med os selv, om vi er på den rigtige vej. Den vej vi vil gå i livet. Jeg tror på, at vi er her af en bestemt grund. Vi er her for at udleve vores potentiale og nyde livet! Lave det, der gør os mest glad, det der lyser vores hjerte op.

Vi er her for at leve det liv, vi så meget ønsker at leve. Dertil har vi brug for bevidsthed omkring vores energi, vores værdier, mønstre, sind krop og sjæl.

Mit formål er at være lys og inspiration for andre i verden. Jeg er her for at give dig redskaber til din egen healing, jeg er her for at heppe på dig på din vej gennem livet. Der er en grund til at du har fundet netop min side 🙂

Du er unik, du er her af en grund, find dig selv og bliv ved med at være DIG. Verden har brug for netop dig.

Vær en del af Soulspace fællesskabet

I min Soulspace gruppe finder du høj energi, inspiration til energi arbejde, jeg deler min viden og erfaringer, inviterer dig til kurser og meget mere. Det er vigtigt at være omgivet af ligesindede mennesker, så du kan opretholde din god energi og blive støttet i dine drømme og ambitioner. Bliv medlem af min gruppe, det er helt gratis og du er hjertelig velkommen.

0