fbpx
NYHED Moni Sattler udvider til online mentoring | Udforsk mere

Jeg har kun en mission:

At hjælpe dig med at stå stærkt i den du er

Find vejen til DIG© selv gennem spirituelle redskaber, healing, chakra og energi arbejde.

Jeg har kun en mission:

At hjælpe dig med at stå stærkt i den du er

Find vejen til DIG© selv gennem spirituelle redskaber, healing, chakra og energi arbejde.

Vil du have mere af dit liv?

Mere balance, ro, forståelse af dine følelser, god energi, overskud, selvtillid, styrke, autenticitet og gøre det du allermest ønsker?

Det ville jeg! Den dag jeg fik nok af at være sygemeldt med stress og depression, den dag jeg fik nok af at have ondt af mig selv, den dag har jeg aktiveret mit indre lys. Jeg er stoppet med at høre på dem der sagde, hvad jeg burde!

Jeg har været på jagt efter at finde mig selv og opbygge mit fundamente, så jeg står stærkt i den jeg i virkeligheden er.

Det har jeg lykkedes ved at blive selvstændig i succesfuld virksomhed med power smykker, der hjælper hundredsvis af kvinder i deres hverdag.

Nu tager jeg endnu et skridt og deler min visdom med dig. Jeg deler mine healingsmetoder og værktøjer. Det er på tide, at jeg deler det jeg har lært gennem årene. Jeg er blevet født til at støtte dig på vejen til DIG© selv!

Jeg udfordrer dig:

Gør krav på din frihed nu!

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlig udvikling.

Jeg udfordrer dig:

Gør krav på din frihed nu!

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlig udvikling.
 • Befri dig fra negativ energi påvirkning

  47 kr. inkl. moms
 • Tre Chakra Nøgler til daglig balance

  187 kr. inkl. moms
 • 21 dage Chakra Healing Program

  147 kr. inkl. moms
 • Chakra Healing 2.0 kortsæt

  187 kr. inkl. moms
 • Find dig selv og stå stærk i den du er

  147 kr. inkl. moms
 • Stjernetegn skærmbilleder til din telefon

  112 kr. inkl. moms
 • Chakra ærkeengle skærmbillede til din telefon

  77 kr. inkl. moms
 • Chakra kortsæt A5

  95 kr. inkl. moms
 • Chakra skærmbillede til din telefon

  30 kr. inkl. moms
Moni Sattler - Inner Power Activator

Hvem er jeg:

Jeg hedder Moni

Jeg har selv været på en kæmpe selvudviklings rejse og har fundet mig selv gennem energi arbejde. Jeg har udviklet mine egne healing metoder for at komme hvor jeg er i dag. Der er ingen dag uden at jeg er forbundet til mit højere jeg.

Vi udvikler os hele tiden og det er derfor vigtigt at skabe en daglig spirituel praksis for altid at tjekke op med os selv, om vi er på den rigtige vej. Den vej vi vil gå i livet. Jeg tror på, at vi er her af en bestemt grund. Vi er her for at udleve vores potentiale og nyde livet! Lave det, der gør os mest glad, det der lyser vores hjerte op.

Vi er her for at leve det liv, vi så meget ønsker at leve. Dertil har vi brug for bevidsthed omkring vores energi, vores værdier, mønstre, sind krop og sjæl.

Mit formål er at være lys og inspiration for andre i verden. Jeg er her for at give dig redskaber til din egen healing, jeg er her for at heppe på dig på din vej gennem livet. Der er en grund til at du har fundet netop min side 🙂

Du er unik, du er her af en grund, find dig selv og bliv ved med at være DIG. Verden har brug for netop dig.

NYHED: Tag endnu et skridt og vælg mig som din personlig coach!

Jeg tør at påstå at jeg er den mest powerfulde aktivator og motivator og jeg vil nu guide dig i dit liv gennem personlig coaching . Jeg coacher og giver dig redskaber til at tage den rigtige beslutning, at sætte din krop i balance, heale og aktivere din energi. Jeg tager primært udgangspunkt i de syv chakraer og giver dig redskaber i forbindelsen med dem. Hvis du har ønsket om at leve livet på dine egne præmisser, så vælg mig som din coach.

Vær en del af Soulspace fællesskabet

I min Soulspace gruppe finder du høj energi, inspiration til energi arbejde, jeg deler min viden og erfaringer, inviterer dig til kurser og meget mere. Det er vigtigt at være omgivet af ligesindede mennesker, så du kan opretholde din god energi og blive støttet i dine drømme og ambitioner. Bliv medlem af min gruppe, det er helt gratis og du er hjertelig velkommen.

0