fbpx

Hvordan du bruger Chakra kortsæt

Back to Blog

Glæd dig til at arbejde med dit sprit nyt Chakra kortsæt

Det er perfekt til dig, der er interesseret i chakra og til dig, der har brug for hjælp i hverdagen med at fordybe dig i din chakraenergi og få mere balance i dig sjæl og krop. Kortene husker dig på din chakraenergi, de aktiverer og afbalancerer den. Her får du inspirationen til, hvordan du kan bruge dem.

På hvert kort står der:

  • Chakraets placering
  • Chakraets navn i Sanskrit
  • Chakraets navn
  • Chakraets grundprincip
  • Chakraets affirmation

Brug Chakra kortsæt til at finde ud af hvilket chakra er i ubalance

Træk individuelt et kort

Ved at bruge denne metode vil du træne din intuition. Du ved bedst hvad du har brug for, derfor er det en rigtig god øvelse at trække et kort intuitivt. Du kan vende kortene og ligge foran dig. Mærk så derefter efter hvilket kort du vil trække/vælge og vend det om for at finde ud af hvilket af dit chakra har brug for healing. Den anden måde er at du blander kortene og trækker et der kalder på dig.

 

Se på hvert kort og mærk efter hvilken farve ikke resonerer med dig

Som allerede skrevet, så ved du og din krop bedst, hvad du har brug for. Mange gange, når vi bliver frastødt eller tiltrukket af an farve, så er det fordi der er en blokering eller betydning forbundet med denne farve/chakra. Kig derfor på hvert kort og mærk efter om du bliver tiltrukket eller frastødt. Det er et tegn på at du skal arbejde med det tilhørende chakra.

 

Læs affirmationerne og mærk efter hvilket ikke føles i balance

Gå gennem hvert kort og læs et eller flere affirmationer. Føles det rigtig eller forkert i kroppen? Kan du mærke ubalance eller bliver du trigget, så er det den affirmation og chakra du skal arbejde med.

Brug Chakra kortsæt til at heale dine chakraer

Mediter med kortet

Du kan ganske enkelt tage kortet med til din meditation. Læg kortet foran dig og lad dig påvirke med dets farve. Læs gerne affirmationerne på kortet højt. Når du lukker øjnene, så se chakraets farve i dit indre blik og du er i gang med at heale dit chakra. Er du i tvivl om, hvad meditationen er god for og hvordan du gør, så læs min guide her.

 

Stil kortet ud der, hvor du opholder dig mest for at blive påvirket af farven

Alle farver har en bestemt energi og vi bliver påvirket af farverne omkring os. Når du stiller kortet ud, bidrager det til at sprede energien der, hvor du opholder dig og dit chakra bliver automatisk healet.

 

Læs affirmationerne højt og gerne flere gange indtil du kan mærke at energien skifter i din krop

Vi bliver dem, som vi selv tror vi er. Du kan ændre dit liv ved at vælge den måde du taler til dig selv på. Når du bruger affirmationerne fra kortet, så er det vigtigt at du mærker dem dybt i kroppen. Det kan føles helt fremmede i starten, men når du bliver ved med at legemliggøre dem, så skifter du energien i kroppen og er i gang med at heale det påvirkede chakra.

 

Brug krystaller og krystalsmykker forbundet med hvert chakra og bær dem for at blive påvirket af deres energi

Krystaller har en særlig energi som påvirker vores krop. Hver krystal vibrerer anderledes og hjælper din krop til at komme i balance. Hvis du har købt sættet med krystaller, så fik du en krystal til hvert chakra. Her er en lille guide til hvordan du bruger krystallerne. Du kan til fordel også bære mine Chakra smykker. Disse har syv krystaller tilhørende til hvert chakra, som gør at dine chakraer bliver i balance hele tiden, mens du har smykket på, uden at du skal gøre noget aktivt.

Gå endnu dybere med chakra arbejde

Jeg har skabt et helt chakra univers. Se mine andre produkter nedenunder.

Har du ikke dit egen Chakra kortsæt endnu? Køb det her.

Back to Blog
0