fbpx

Hvordan jeg bruger og vælger et krystal sæt

Back to Blog
Hvordan jeg bruger og vælger krystal sæts - Moni Sattler

Hvordan bruger jeg et krystal sæt

Mine krystal sæts er skabt med specielle intentioner for at hjælpe dig gennem dagen så du kan opnå det du ønsker i livet. Du kan se dem som redskaber, der hjælper dig til at opnå dit mål. Til hvert sæt kommer der en beskrivelse af alle indeholdende sten.

 

Programer krystallerne

Når du får krystallerne hjem, så er det en god ide at du programmere dem med din energi og intention. Dermed skaber du et energifelt mellem dig og krystallerne, hvor du matcher dens smukke vibrationer. Husk at hvad du vibrerer ud til universet, det får du tilbage.

Du kan se hvordan jeg programmerer krystaller her.

Mediter med dem

(læs min guide til meditationen her)

Hav dem altid med dig 

Det er nemt at tage krystallerne med dig takket være den smukke økologiske Moni Sattler bomuldspose. Når du har dem med dig, bliver du støtte af deres vibrerende energi gennem dagen, hvor end du er.

Sov med dem

Du kan ligge krystallerne ved dit sengebord eller under din hovedpude. Af min erfaring vil jeg sætte kun krystaller med en mild energi under hovedpuden, hvis du er sensitiv kan du nemt blive overvældet af krystallernes energi. 

Sæts, som er egnet til at ligge under hovedpuden:

  • Ro & søvn (Sæt dog Celestin klyngen ved natbordet, da den kan gå i stykker under puden) 
  • Kærlighed & glæde
  • Chakra mini sæt

Alle andre sæts kan have overvældende energi, sæt dem derfor ved dit sengebord og lad dem virke gennem natten.

Hav dem stående i dit hjem

Find et sted, hvor du opholder dig mest eller der, hvor du ved at du får brug for krystallernes energi. Du kan f.eks. Have Overflod & selvtillid og Kreativitet & passion liggende i dit kontor, Chakra LUX sæt i din stue, Ro & Søvn i dit soveværelse, Spiritualitet & meditation i stuen og dit altar, Beskyttelse & Rensning ved indgangen, Kærlighed og Glæde der hvor du opholder dig mest. 

 

Kun fantasien sætter grænser. Lyt til din indre selv og din intuition og mærk efter, hvor du har brug for ekstra hjælp og krystallernes energi

Starter - Moni Sattler

Starter sæt

Dækker over alle chakra og livets områder. Her kan du arbejde med en enkelt sten eller flere på en gang. Mediter eller sov med dem, tag dem med gennem dagen. Hvis du bliver tiltrukket af en bestemt krystal, så se dens betydning. Det er sandsynligvis det område, som du skal arbejde på. Hav krystallen med gennem dagen, eller mediter og mærk dens energi.

Ro & god søvn - Moni sattler

Ro & god søvn

Bedst i stressfulde situationer eller inden man skal sove. Sid stile med sættet i hånden og mediter med det. Stil sættet på dit natbord og lad det give dig de smukkeste og roligste energier gennem natten. Læg sættet under hovedpuden  (sæt dog Celestin klyngen ved natbordet, da den kan gå i stykker under puden)

Spiritualitet & Meditation - Moni Sattler

Spiritualitet & meditation

Dette sæt er skabt til at bruges under din meditation. Det bringer dig den perfekte energi til at du slapper af og lettere kan editere. Følg min guide til hvordan du mediterer med krystaller og smykker her.

Kærlighed & Glæde - Moni Sattler

Kærlighed & Glæde

Bliv fyldt med kærlighed og glæde. Hav sættet altid med i din lomme, et sted hjemme, hvor du opholder dig mest eller under din hovedpude, når du sover. Bed krystallerne om at få hjælp til at elske dig selv og bringe mere kærlighed og harmoni i dit liv. All you need is love.

Overflod & Selvtillid - Moni Sattler

Selvtillid & Overflod

Programer krystallerne med din intention, dine ønsker  og manifesteringer. Hav sættet på dit kontor for at tiltrække overflod i dit arbejdsliv, bær sættet med dig i lommen for at matche overflodens energi og dermed tiltrække overflod i dit liv.

Beskyttelse & Rensning - Moni Sattler

Beskyttelse & rensning

Brug sættet for at beskytte dig selv for negative energier. Når du føler at du er omringet af disse energier, bed krystallerne om at hjælpe dig. Du kan meditere med dem, du kan bære dem med i lommen gennem din dag. 

Chakra mini lommesten sæt - Moni Sattler

Chakra

De 7 chakra er energicentre i vores krop som står for forskellige aspekter i vores liv. Med dette sæt kan du bringe alle dine chakra i balance. Læs mere om Chakra her eller køb min e-bog her.

Kreativitet & Passion - Moni Sattler

Kreativitet & Passion

Krystallerne i dette sæt er sammensat til at vække din fantasi og passion, uanset hvilke områder i dit liv har behov for et boost. Krystallerne kan hjælpe dig når du føler dig udbrændt, uinspireret, umotiveret eller har blot brug for et kreativt boost til dit kommende projekt.

Brug sættet under en meditation  for at blive inspireret, hav den liggende i dit kontor for at tiltrække kreative ideer, bær den med dig hvorend du går for at blive støttet af inspirerende energi.

Jordforbindelse & Balance - Moni Sattler

Jordforbindelse & Balance

Når du føler dig forvirret eller i ubalance, skal du arbejde med krystaller for balance og fokus for at finde jordforbindelse, stabilitet og for at øge din koncentration.

Mediter med sættet, så du genfinder jordforbindelse, hav sættet med dig gennem din dag, hav det liggende et sted i huset, hvor du altid kan nemt tage sættet og finde jordforbindelse & balance, når du føler dig i ubalance igen

Jeg håber at jeg har gjort det nemmere for dig og du nu kan komme godt i gang med at arbejde med krystaller.

Rigtig god fornøjelse

Kærlig hilsen
Moni

Back to Blog
0