fbpx

Unikke Smykker

Alle smykker er håndlavet og designet af mig med ønsket om at de støtter dig i hverdagen.

Materiale i top kvalitet

Alle smykker er nikkelfrie, lavet i sterling sølv eller 24 karat forgyldt sterling sølv.

Smykker - Moni Sattler

Mere end bare et smykke

Alle mine produkter er håndlavet med kærlighed og håb om at bringe dig glæde og positiv energi. På første øjeblik kan de se ud som almindelige smykker.. Men det er faktisk mere end det. Når jeg designer og laver produkterne, så er det vigtigste for mig, at skabe noget, som har en højere værdi for dig end bare en accessory.

Moni Sattler
Moni Sattler

Smykker med betydning

Dine tanker skaber din virkelighed og fremtid. Mine smykker hjælper dig frem på vejen, mod det du ønsker og drømmer om.

Stressaflastning & Meditation
Awakening & Bevisthed
Jordforbndelse & Balance
Kærlighed & Harmoni
Intuition & Spirituel kontakt
Skytsengel & Forståelse
Smykker - Moni Sattler

Shop mine favoritter


Hvad siger mine kunder


Følg mig på Instagram @bymonisattler


[jr_instagram id=”2″]

0