fbpx

Fra ulykkelig og energiforladt til

Energifyld og fuld af livsglæde

Min rejse startede sidst på året 2021 (til venstre), psykisk knust og i absolut ingen form. I dag i 2024 (til højre) er jeg en helt anden Monika. Glad, i form og stolt som aldrig 💪🏻 Denne rejse handlede ikke kun om udseende, den handler også om den energi jeg har og udstråler 🤩

transformartion

Du kan også klare det, ligesom jeg. Opnå de højder du drømmer om!

Jeg lever efter at balancere alle livets søjler: Krop, sind og sjæl. I Soul Space og Soul Business dækker jeg mind og spirit og her kommer kroppen på spil.
Vores fysiske krop bærer os gennem årene her på jorden og derfor må vi passe på den så godt vi kan. Det gør vi gennem træning og sund ernæring.

Du blev født med dette utrolig stærkt og vidunderligt lys, et sjælslys, som er fyldt med dine unikke talenter og gaver. Dette lys er altid med dig, men det bliver dæmpet ned gennem livets erfaringer og udfordringer, som forsøger at holde dit lys i skyggen.

På et tidspunkt i dit liv begynder dit lys at skinne rigtig meget igennem. Det vil fortælle dig, tiden er nu, tiden til at vågne op. Du kan måske mærke, at der er mere for dig, at der er noget andet du skal end det, du har gang i nu. Eller måske er du allerede på vej til at følge dit sjælslys, men vejen er hård og uoverskuelig.

Og der er en grund til at du er landet lige her, lige nu! Du er her for at finde dit lys og skinne så lyst, at intet og ingen kan dæmpe dit sjælslys igen.

Jeg er selv gået vejen og har lært at skinne mit lys klart uanset omstændighederne, fortidsfortællinger eller begrænsende overbevisninger. Og jeg glæder mig til at vise dig vejen til DIG© selv og skinne med DIT sjælslys!

Dit sjælslys kalder på dig, det ønsker at blive set og spredt i verden. Derfor er du kommet, derfor er du her.

Verden har brug for DIG©!

Besøg dit Soul Space

Hent min gratis meditation, som tager dig til dit Soul Space, hvor du møder dit sjælslys, alle dine unikke gaver og talenter og du får klarheden for hvorfor du egentlig er her.

*Ved at hente gratis meditationen, giver du samtykke til at blive tilmeldt mit nyhedsbrev

Start din rejse nu

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlige udvikling.

Start din rejse nu

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlige udvikling.

Hvem er jeg:

Jeg hedder Moni

Jeg er spirituel coach og energi mentor, chakra og engle healer, designer af spirituelle smykker og har arbejdet med spirituel selvudvikling i 5 år.

Jeg ved, hvor svært det er, ikke at kunne være sig selv og leve det liv du dybest inde længes efter.

Den dag jeg fik nok af at være sygemeldt med stress og depression, den dag har jeg aktiveret mit indre lys. Jeg er stoppet med at høre på dem der sagde, hvad jeg burde! Jeg har været på jagt efter at finde mig selv! Og jeg deler alt jeg har lært med dig her.

Min største mission er, at være lys og inspiration for dig og aktivere din indre styrke, så du står stærkt i dig selv og skinner med dit lys.

Du er unik, du er her af en grund, find dig selv og bliv ved med at være DIG©. Verden har brug for netop dig.

Skab endnu dybere forbindelse med din sjæl

… lyt til min Soul Space musik og lad dig inspirere

Lyt til Rafaels healende mudik, som jeg har samlet til dig på Spotify. Du kan klikke play knappen og lade musikken spille imens du browser på siden, eller åbne albummet her og følge den. Dermed gemmer du den og kan altid høre den igen og ogen i din Spotify app.

Jeg har skrevet for dig …

Udforsk mine spirituelle redskaber, som er skræddesyet til din personlige udvikling.
0